Alex Telles levererar avskedsbesked till Man Utd som antyder en långsiktig transferplan

Överföringsnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Alex Telles har vägrat att helt stänga boken om sin Manchester United karriär, trots att han avslutat en säsongs utlåning till Sevilla.



Den brasilianske ytterbacken, signerad under de sista timmarna av ett kaotiskt sommarfönster för två år sedan, kommer att ansluta sig till LaLiga-outfiten under hela den kommande kampanjen. Telles togs in som en livskraftig konkurrens till Luke Shaw och har bara sett sin egen aktie rasa.



man med 10 sten testiklar kanal 4

Det gick inte att få bort Shaw som startande vänsterback, ex-Porto-mannen blev snabbt en perifer medlem av United-truppen. Och även om en skada på Shaw såg hans möjligheter ökade förra säsongen, etablerade han sig aldrig riktigt som en elitserien förrätt.



Erik ten Hag lovade att ge hela truppen rent blad när han kom i början av försäsongen, men bedömde snabbt att Telles inte var av önskad standard. Värvningen av Tyrell Malacia från Feyenoord gjorde den poängen ännu mer eftertryckligt, med 29-åringen degraderad till tredjehandsval.

I ett försök att spela mer ordinarie minuter inför vinterns världscup, gav Sevilla en utgångsrutt och kommer nu att ha honom för säsongen 2022/23. Under Julen Lopetegui slutade spanjorerna fyra i La Liga och kommer - till skillnad från sin moderklubb - att delta i Champions League det här året.

Sevilla kommer att täcka Telles löner till fullo och, kanske talande, har ingen möjlighet inom avtalet att göra flytten till en permanent 2023. Istället kommer han med all sannolikhet att återvända till Old Trafford nästa sommar där han hoppas kunna imponera på Ten Hag om igen.



Det verkar verkligen vara spelarens plan vid det här laget, vilket försäkrar supportrarna att hans tid med Red Devils inte är helt över. 'Till alla i United: kollegor, personal, fans. Jag kommer att stötta och heja på dig hela säsongen. Tack för stunderna så här långt', skrev han på sociala medier.

 Alex Telles har antytt att han har för avsikt att återvända till Man Utd i slutet av sin period med Sevilla
Alex Telles har antytt att han har för avsikt att återvända till Man Utd i slutet av sin period med Sevilla

Och till sina nya fans tillade han: 'VI GÅR! Jag är hedrad av denna möjlighet. Jag kommer med en stor vilja att lägga till och få bästa möjliga resultat för Sevilla. Jag kan inte vänta med att debutera och kunna hjälpa mina lagkamrater.”



Telles borde kunna ta uppmuntran från sin United-lagkamrat Anthony Martial också. Fransmannen gjorde samma drag i januarifönstret, men efter att ha misslyckats med att säkra en permanent byte återvände han till gruppen i Manchester och har fått en andra chans.

Martial har varit en startspelare under mycket av Ten Hags första försäsong som ansvarig och hade sett ut att leda linjen i Premier League-premiären mot Brighton . Det scenariot har nu ställts i tvivel, men med nyheter om att forwarden har fått en skada i uppbyggnaden.

Det i sin tur skulle kunna ge en möjlighet till Cristiano Ronaldo till start – trots att man bara spelade 45 minuter under hela försäsongen. Den otippade anfallaren har inte gjort mycket för att antyda att han är redo att gå från start, men ett fåtal alternativ kan lämna den nya managern med lite val.

vulcan bomber farväl turné 2015

Se Även: