Efter Lisa Rileys viktminskning i sex stenar är hemligheterna bakom de mest imponerande kändisens kroppstransformationer

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Charlotte Crosby, Khloe Kardashian, Lauren Goodger

Kändis viktminskning(Bild: Instagram)



Den tidigare Emmerdale -stjärnan Lisa Riley avslöjade sin imponerande viktminskning på sex stenar i veckan, men hon är inte den enda stjärnan som tappar extra mycket kött.



Från realitystjärnor till tvålaktörer, vi avslöjar de största förändringarna från kändisvärlden -och hemligheterna bakom deras häpnadsväckande viktminskning.



Strikta stjärnan Lisa sa att hennes viktminskning motiverades av att hennes pappa dog av cancer, 39-åringen gick från storlek 30 till 16 på bara tio månader genom att avslöja att hon undvek en fad-diet för att gå ner i vikt och kasta i stället kilona genom att skära ut ohälsosam mat och bli aktiv.

Hon sa till tidningen Bella: Jag har inte gjort en diet - dieter fungerar inte. Det har handlat om medvetenhet och livsstil. Jag är mycket mer aktiv än jag brukade vara.

Lisa under hennes framträdande på Strictly Come Dancing

Lisa under hennes framträdande på Strictly Come Dancing (Bild: PA)



Hon har nu tappat sex stenar

Hon har nu tappat sex stenar (Bild: Twitter)

Jag går upp klockan 06.00 och innan jag duschar gör jag en 40 minuters promenad och på natten gör jag zumba. Jag gör också mycket yoga. Istället för att ta en hiss springer jag uppför trappan.



Jag äter inte efter 18.00, och det jag lägger i min kropp är inte vad jag har lagt i kroppen i åratal. Jag har inte druckit alkohol på länge nu.

”Jag klappar mig själv på axeln varje dag, inte en droppe passerar mina läppar. Jag tror inte att det någonsin kommer att göra det igen.

Här är några av de mest imponerande viktminskningsresorna:

Lauren Goodger

Lauren nådde sitt viktmål

Lauren gick från flab till fab (Bild: Instagram @laurenrosegoodger)

Den tidigare TOWIE -stjärnan Lauren kämpade i flera år med sin vikt, men förra året lyckades hon slutligen uppnå den siffran som hon alltid tappade fyra stenar.

Lauren avslöjade att hon hade blivit förlöjligad på nätet om hennes figur - till och med kallad en strandad val av otäcka troll - Lauren hävdade att bikinisnaps slutligen inspirerade henne att göra något åt ​​sin vikt.

29-åringen flyttade äntligen kilona med ett nytt träningssystem från USA som heter Plyo-dynamics.

Nu kan hon inte låta bli att visa upp sin heta kropp (Bild: Instagram)

Det innebär mycket hoppning, är hög intensitet och använder sin egen kroppsvikt, säger hon. Det finns inga maskiner.

Det var dock inte bara gymmet, efter att ha levt en ohälsosam livsstil - hon hade ibland två McDonalds om dagen - fick reality -tv -drottningen sin kost under kontroll.

Vicky Pattison

Vicky packade på pizzan (vänster) innan han släppte skräpmat

Geordie Shore -stjärnan Vicky Pattison har aldrig sett bättre ut efter att ha flyttat kilona och det är gammalt ner till gammaldags hårt arbete. 29-åringen har tidigare avslöjat att det handlade om att få rätt balans mellan träning och kost.

'Nu tror jag starkt på allt med måtta. Livet är för att leva, sa hon till NEWSAM förra året. 'Jag hade avokado till middag varje dag, jag skulle vara så eländig.

'Jag gillar att beställa pizza på en söndag eller ha en takeaway på en lördag. då får jag helt enkelt tillbaka på det på måndagen. Var bra 70-80% av tiden och för resten, släpp håret! '

Vicky Pattison på Oxford Club i Manchester

Vicky har inga klumpar och stötar nuförtiden (Bild: IF)

Hon fortsatte: 'Innan jag började bli frisk var jag verkligen så aningslös och naiv. Nu är jag en förespråkare för hälsosam kost och viktminskning.

'Det finns några kosttillskott där ute som kan vara riktigt farliga - jag vet eftersom en vän till mig nu har ett oregelbundet hjärtslag som följd. Köp inte slumpmässiga produkter från Internet som inte är reglerade eftersom din hälsa är i fara. '

Läs mer:

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian före och efter

Khloe Kardashian före och efter (Bild: Splash/Instagram)

Efter att ha varit känd som den 'feta Kardashian' vände sig Khloe till att träna för att hjälpa henne att hantera uppbrottet i hennes förhållande till Lamar Odom.

Nu är stjärnan fitnessbesatt och missar knappt sitt dagliga träningspass. Khloe öppnade om hur hon kom igång i ett inlägg på Instagram och sa att hon inte hade en aning om hur ohälsosam hennes livsstil hade blivit: 'När jag tittade tillbaka på bilder på mig själv förstod jag inte då hur ohälsosam min livsstil faktiskt var.

Khloe visar upp sin otroliga kropp i röd baddräkt

Khloe visar upp sin otroliga kropp i röd baddräkt (Bild: Instagram)

'Folk älskar att kalla mig den tjocka, men hur konstigt det än låter tror jag fortfarande inte att jag skulle betrakta mig som fet då. Definitivt överviktig och ohälsosam, ja. För ungefär två år sedan bestämde jag mig för att gå till fitness som en terapiform och som en stressavlastare, fortsatte hon.

Hon insisterade på att det inte handlade om att skynda på sin viktminskning och tillade: 'Jag började långsamt och så småningom började jag träna 4 till 5 dagar i veckan. Vi måste alla börja någonstans och att göra något är bättre än ingenting alls. & Apos; '

Chris Pratt

Chris Pratt Fat and Fit

Chris tappade nästan fyra stenar (Bild: Splash / Marvel)

Det handlar inte bara om tjejerna. Chris Pratt tappade tre och en halv sten för sin roll i Guardians of the Galaxy.

Om man tippade vågen med 21 sten erkände skådespelaren Parks and Recreation att hans viktminskning inte bara hjälpte hans karriär, men hans psykiska hälsa.

År 2014 berättade Pratt för Men & apos; s Health UK att tidigare övervikt lämnade honom 'impotent, trött, känslomässigt deprimerad'.

Chris Pratt

Han visar upp sin abs i NEWSAM selfie (Bild: Instagram)

'Jag hade riktiga hälsoproblem som påverkade mig på ett stort sätt', tillade han. 'Det är dåligt för ditt hjärta, din hud, ditt system, din ande.'

Chris utarbetade ett schema med en tränare som innebar intensiva träningspass och en ny kost.

'Jag gick faktiskt ner i vikt genom att äta mer mat, men äta rätt mat, äta hälsosam mat, och så när jag var klar med filmen hade min kropp inte varit i svältläge', sa Pratt till tidningen People. 'Det var inte som att jag blev utlöst att bara klyva mig själv och bli riktigt tjock igen.'

Charlotte Crosby

Charlotte blev allvarlig om sin ohälsosamma livsstil (Bild: Liverpool Echo)

En annan Geordie Shore -stjärna som helt har förändrat sitt utseende är Charlotte.

Efter att ha ballonerat till 11 sten erkände reality -tv -stjärnan att hon helt hade reviderat sin livsstil. Att skära ut halvliter och äta en diet som är lägre i fett, hävdar hon, gick långt för att hjälpa henne att tappa kilona.

'Jag har ändrat min livsstil till att bli friskare. Jag dricker fortfarande, men jag har skurit ner det, jag brukade ha halvliter Baileys, jag älskade det, sa hon under ett uppträdande på This Morning 2015.

Charlotte har nu släppt två tränings -DVD -skivor för att passa människor som henne som inte är naturliga gymkaniner. De måste också fungera eftersom Charlottes 3 -minuters Belly Blitz blev den mest sålda tränings -DVD: n i historien när den släpptes.

Läs mer:

Stevie Ritchie

Stevi Ritchie före och efter viktminskning

Stevi Ritchie före och efter viktminskning (Bild: Jez Batch/No 1 Boot Camp)

Tidigare i år förkastade X Factor Stevi Ritchie tappade 13 kg på bara fem dagar med hjälp av No1 Bootcamp.

Reality -TV -stjärnan tog av sig för att skryta med sin nya figur efter att ha blivit tagen genom hans steg av en av lägrets militära tränare.

Han sa: 'Jag och Chloe är lite som Little and Large - hon är så smal och härlig och jag är dubbelt så stor som henne.

familjen malone glasögonbox

'Jag är verkligen sugen på att bli smalare för bröllopet och skulle vilja tappa en sten till innan jag går in i min bröllopskostym.'

Efter att ha nått en toppvikt på 16 kg gick Stevi in ​​på reträtten - som också använts tidigare av andra realitystjärnor som Vicky Pattison, Mark Wright och Gemma Collins.

Britney Spears

Britney delade nyligen en snap av sin tonade figur

Britney delade nyligen en snap av sin tonade figur (Bild: britneyspears/Instagram)

Personlig tränare Tony Martinez hjälpte fru Spears att få tillbaka kroppen i form efter år av jojo-bantning.

Med ett residens i Las Vegas vände sig Britney enligt uppgift till tränaren 2014 för att komma i form. Han utarbetade en 'intensiv' träningsreign som består av tre till 40 minuters träning i veckan.

Britney på röda mattan 2012 (Bild: Splash)

Hon gjorde också ändringar i sin kost: 'Jag ville bara att hon skulle balansera ut sina proteiner, kolhydrater och fett. Allt var ganska balanserat i den aspekten eftersom hon gjorde mycket konditionsträning så jag ville ha hennes energi uppe hela tiden.

Sam Smith

Han har tappat tre stenar genom att bli frisk

Han har tappat tre stenar genom att bli frisk

Sångaren Lonely Hour har kastat tre stenar under de senaste månaderna.

Han krediterade sin fina kropp med en vettig kost och sa: Jag har bara inte ätit som en gris längre - det är vad jag gör i princip.

Det är väldigt svårt. Jag älskar mat så mycket så det är en ständig kamp. Det kommer alltid att bli en kamp men jag försöker mitt bästa.

Se Även: