12 bästa babysömnkapslar för säker, övervakad tupplur

Livsstil

Ditt Horoskop För Imorgon

En babysömnkapsel: den är precis lika mysig som den låter - en madrass med mjuka, vadderade sidor för en ombonad snooze. Drömmande eller hur? Om de bara gjorde dem för vuxna...



De har döpts till den nya Moses Basket av föräldrar tack vare deras portabilitet och idealiska ställe för din bebis att ta en övervakad dag tupplur utan att vara i sin spjälsäng.



Är Sleep Pods säkra för spädbarn?

Sedan Lullaby Trust utfärdade en varning att babybaljor inte uppfyller riktlinjerna för säker sömn som det främjar för spädbarn under ett år, föreslår vi sovkapslar för bekväma, övervakade tupplurar (kanske ligga bredvid dig i soffan), vila, blöjbyte, mage och lek som motsätter sig övernattningsmöjligheter.



Om du vill köpa en sömnkapsel finns det några saker du kanske vill tänka på innan du köper en;

  • Välj en kapsel eller ett bo som har en stadig madrass - de med en mjukare madrass har nyligen kopplats till en ökad risk för SIDS. Som vi har nämnt ovan bör en bra och stadig madrass egentligen inte sjunka mer än några millimeter under när ditt barn sover på den.
  • Lämna aldrig ditt barn utan tillsyn - du ska i princip inte lämna ditt barn sova i en natt tills han eller hon har fyllt ett år.
  • Kontrollera regelbundet att din bebis inte överhettas när den sover eller har flyttat in ansiktet i sidostoppningen - överhettning har nyligen kopplats till en ökad risk för SIDS, och att ditt barn är för nära sidostoppningen kan leda till oavsiktlig kvävning.
  • Placera alltid sovkapseln på en stadig, plan och stabil yta – och följ alltid tillverkarens instruktioner för att förhindra att ditt barn skadas.

Fortsätt att scrolla för vårt urval av några av de bästa babysömnkapslarna, perfekta för resor, tupplur bredvid dig och alla dessa bottenbyten...

Bästa babysömnkapslar

ett. DockATot Deluxe+ Silver Foder Baby Pod

DockATot Deluxe+ Silver Foder Baby Pod

DockATot Deluxe+ Silver Foder Baby Pod



Vi älskar vår stil möter funktion med denna underbara babypod med chevrontryck.

DockATot-podden är multifunktionell, multitasking och erbjuder en säker och bekväm plats för barnets sömn, vila, lounge, lek, mys, tid i magen och till och med för att byta blöja.



Podden är lätt och bärbar, perfekt att ta med på övernattningsresor eller semester och är tillverkad av andningsbara, hygieniska och giftfria material.

två. Luchild Baby Nest för nyfödda och bebisar

Håll din lilla söt - och kokong - i prickiga.

Du kan använda babypodden som en liggdel för en säng, en babystolkudde, resesäng, nyföddskudde, en skötplats eller flytta den runt i huset för säker och mysig slappa eller mage - det är ett underverk för flera saker.

Tillverkad av 100 % bomull som är allergivänliga och andas, den går även att tvätta i maskin. Bonus.

brian mcfadden faller på dans på is

3. Gjort av Deer Cozy Nest

Gjort av Deer Cozy Nest

Gjort av Deer Cozy Nest

Done by Deer Cozy Nest har designats för att återskapa livmoderns närhet och skapa ett säkert utrymme för ditt barn som ger komfort medan de går över till att sova på egen hand.

Boet kan också användas för lek och mage när de blir äldre.

Sidorna och skummadrassen ger stabilitet vilket innebär att den kan placeras på vilken plan yta som helst.

Boet är också lätt, vilket gör det perfekt för att transportera runt i huset, på semestern eller till vänners och familjens hus.

låt oss prata om 6 baby

Det finns dolda YKK-dragkedjor under boet - vilket innebär att sidofyllningen och madrassen snabbt tas bort. Detta gör det enkelt att tvätta överdrag, fyllning eller madrass separat vid behov.

Köp nu från Mori ( £79,99 )

Fyra. Clevamama Baby Pod med Clevafoam

Har du varit orolig för Flat Head Syndrome? Denna babypod är tillverkad med andningsbart skum som är vetenskapligt bevisat för att förhindra det.

Den använder också allergivänliga och giftfria tyger och har ett avtagbart överdrag som kan tvättas i maskin för enkel rengöring.

Perfekt för mage, power naps och en mysig plats för blöjbyte.

5. Purflo Andningsbo

Purflo Andningsbo

Purflo Andningsbo

Sleep Tight Baby Bed, som finns i en blandning av tryck, är en säker plats för din bebis att vila och sova under dagen och på natten.

Testad enligt de allra senaste och mest relevanta säkerhetsstandarderna för bebisar, är The Sleep Tight Baby Bed den första i sitt slag som är certifierad för oövervakad nattsömn - även från födseln.

Sorona-fibern har designats och patenterats av Dupont, vilket innebär att den alltid kommer att behålla sin naturliga form och struktur – och att den inte plattar ut med åldern, med en hållbar fyllning.

Tack vare den innovativa ventilerande basen och panelerna ger The Sleep Tight Baby Bed en bekväm, hälsosam och säker sovmiljö för ditt barn.

6. Purflo Sleep Tight Baby Bed Shell

Purflo, Sleep Tight Baby Bed, har 'testats enligt de allra senaste och mest relevanta säkerhetsstandarderna för en babys övernattningssäng', och tillägger: 'The Sleep Tight Baby Bed är den första i sitt slag för att ta itu med oro över att sova över natten i traditionella bon. vara certifierad för oövervakad nattsömn från födseln.'

Den har en hållbart framställd, fast fyllning som kallas 'Sorona' av Dupont och innovativa robusta ventilerande bas och paneler för att hålla barnet vid en säker temperatur hela dagen och natten.

Den fasta platta basen är nödvändig för övernattning, oövervakad sömn, och kan enkelt tas bort och torkas ren.

Den perfekta podden för att besöka morföräldrar eller en liten helg.

7. Mokee Baby Sleep Mini Pod

Om du letar efter en enkel, säker och elegant plats för bebisens tupplur, byte av tid och resor, så är det här.

Den tvättbara kapseln skapar en mysig miljö för en snooze, en bekväm plats för bottenbyten och en fantastisk resesällskap.

lisa rileys ärlighetsdiet

Tillverkad av bomull och fylld med hypoallergena silikonbollar, den är också designad för din bunts ömtåliga hud.

Köp nu från Mokee ( £69 )

8. Babymoov Doomoo Cocoon

Babymoov Doomoo Cocoon

Babymoov Doomoo Cocoon

Nyfödda barn kan ofta känna oro i sin nya omgivning. Tack och lov har Cocoon spjälsängsreduceraren designats speciellt för att få dem att känna sig trygga. Den gör detta genom att skapa ett bekvämt, skräddarsytt utrymme för din bebis - oavsett om den är i sin spjälsäng, lekhage eller någon annanstans i huset och sover.

Denna Cocoon spjälsängsförminskning är underbart mjuk även för ditt barn. I huvudet är Cocoon tillverkad av mikroandningsbart 3D-tyg - vilket förbättrar ditt barns välbefinnande och säkerhet. Ryggen och sidorna är gjorda av ekologisk bomullsjersey, som hjälper till att ta hand om ditt barns nyfödda och känsliga hud.

Vad gör Cocoon-sängen ännu bättre? Det är anpassningsbart. Ja, Cocoon spjälsängsreducerare justeras när din lilla växer när botten av boet öppnas för att skapa mer utrymme för deras små ben.

Cocoon spjälsängsreducerare är praktisk och hygienisk också, och det är allt tack vare det avtagbara och maskintvättbara överdraget.

man stämmer fru för ful bebis

9. Konges Sløjd Baby Nest

Konges Sløjd Baby Nest

Konges Sløjd Baby Nest

Konges Sløjd Baby Nest är gjord av ekologisk bomull - så att du vet att den blir mjuk mot ditt barns nyfödda hud.

Detta bo är också idealiskt för spjälsängen, på sjukhuset, i vagnen, på sängen eller för säkerheten på golvet och i soffan. Den är också ganska lätt vilket betyder att den är perfekt att resa med också.

Den finns i en uppsjö av färger så det kommer säkert att finnas en som matchar din barnkammare eller heminredning.

Den går också att tvätta i maskin - så om någon olycka inträffar medan barnet sover eller byter sig, vet du att du kan stoppa in den i tvättmaskinen med allt annat.

Köp nu från Zalando ( £79,99 )

10. Red Castle Cooconababy

Röda slottet Cooconababy

Red Castle Cooconababy

Perfekt för användning från tre månader, varför inte välkomna ditt barn hem med Cocoonababy?

Den erbjuder en tröstande, lugnande, livmoderliknande omgivning tack vare den lätt lutande, halvfosterdämpningen - vilket gör övergången från livmodern till världen lätt.

Designad med sjukvårdspersonal och älskad av tusentals föräldrar över hela världen, denna säkra, lätta och bärbara kokong kan användas rum till rum eller stoppas i bilen för att ta med när du besöker familj eller vänner nära och fjärran.

Red Castle Cooconababy kan också hjälpa till att minska kolik, reflux, skrämselreflexen och risken för platthuvudsyndrom.

elva. Snuggle Me Organic Lounger

Snuggle Me Organic Lounger

Denna unika loungedyna har utformats för att krama hela din babys kropp - erbjuder maximalt stöd och komfort medan du sover.

Den ombonade känslan är mycket effektiv för att lugna och trösta ditt barn när du också behöver det extra stödet.

Solstolen är avsedd för spädbarn upp till nio månader gamla, som ännu inte kryper. Den är också unik designad för att konturera barnets huvud och bål.

Du kan använda Snuggle Me Organic solstol utan överdrag, tyckte att det är väldigt bekvämt att ha en - och gör Snuggle Me lättare att tvätta och hålla ren också.

Köp nu från Naturlig Baby Shower ( £129,95 )

12. Buddy & Hope Cosy Nest

Buddy & Hope Grey Cozy Nest

Buddy & Hope Grey Cozy Nest

Detta mysiga Nest skapat av det svenska märket Buddy & Hope, gör det enkelt för barnsömn i alla delar av ditt hus. Även om det kan likna en plaskdamm, skapar det ett fantastiskt och mysigt utrymme för din bebis - nämnde vi att den är lätt och lätt att resa med också?

storebror tävlande 2014 Storbritannien

Storleken XL ger också perfekt magetid och daglek - också ett bekvämt utrymme för ditt barn att koppla av i när du är i närheten.

Höga och mjuka kanter erbjuder en mysig och smal sovplats, medan den fasta men mjuka skummadrassen omgiven av en mjuk kant ger extra stöd och en hög ergonomisk komfort.

Det finns två uppsättningar med dragsko - gör storleken justerbar och höj säkerhetsnivån, förhindrar att din bebis rullar ut.

Vi älskar den chica designen och den milda krusningen runt kanten - vilket gör det till ett iögonfallande barnkammare. Boet har två separata halvcirkelmadrasser som utgör basen, som slits in genom att dragkedjan lossas - detta är särskilt praktiskt när det kommer till att tvätta Cozy Nest.

Köp nu från Alex & Alexa ( £127 )

Se Även: