'Låt oss prata om sex barn!': Jurgen Klopp sjunger efter Liverpools Champions League -seger

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Jurgen Klopp firade Liverpools Champions League-seger genom att sjunga en version av Salt-N-Pepa-låten 'Låt oss prata om sex'.



Liverpool slog Premier League-rivalerna Tottenham med 2-0 för att vinna Europatävlingen för första gången sedan deras berömda seger 2005 mot AC Milan i Istanbul.



Mohamed Salah gav de röda en tidig ledning från straffpunkten på Wanda Metropolitano innan ersättaren Divock Origi nådde en andra plats på 87: e för att sätta spelet bortom Mauricio Pochettinos sida.



Det var sjätte gången Liverpool vann Champions League -pokalen och även Klopps första silverbestick sedan han tog över klubben i Merseyside 2015.

är Schumacher fortfarande i koma

Och den tyska chefen firade genom att sjunga en modifierad återgivning av den klassiska hitsen, med ett massivt, strålande flin under en intervju med norska tv -kanalen Viasport Fotball.

Angelina och Brad gifte sig

Klopp hade ett strålande flin när han sjöng 'Låt oss prata om sex barn'



Klopp var på moln nio efter att äntligen ha vunnit toppriset i klubbfotboll, efter att ha två gånger smakat nederlag i finalen.

En känslomässig Klopp talade till BT Sport direkt efter matchen och förklarade: Jag är så glad för pojkarna, jag är så glad för alla dessa människor, jag är så glad för min familj.



Klopp firade den största natten i sin karriär hittills i Madrid (Bild: Twitter)

Ikväll kommer det att bli jättebra. Detta kan vara den bästa natten i mitt liv, professionellt sett.

chelsea vs arsenal kanal

Det här är så viktigt. Vi har våra ägare som aldrig sätter press på oss, de stöder bara och säger 'du kan leverera detta'. De är lysande.

Han hyllades också av skepparen Jordan Henderson, som sa att deras framgång inte skulle vara möjlig utan den inspirerande tysken.

Klopps påverkan som manager hyllades av skepparen Jordan Henderson (Bild: AFP/Getty Images)

'Utan den här chefen är detta omöjligt,' sa Henderson.

'Du går igenom tuffa tider under en säsong, men det han har gjort sedan han kom in är otroligt.

'Det finns en sådan samhörighet, han har skapat ett speciellt omklädningsrum - allt beröm tillfaller chefen.'

charlie brooks är gravid igen

Läs mer

Champions League -final
Lågklädd pitch-inkräktare stoppar finalen 6 pratpoäng från finalen Fans fläktar på YouTube stream glitches Fläkt gripen för onanering i Madrid

Se Även: