X Factor lördag vräkning: Vem vill DU gå efter den spooktacular Fright Night?

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

X faktorn

Vem skulle du vilja lämna?



Kvällens X Factor ser tävlande delta i en spöklik Fright Night som kommer att sluta i en akt som lämnar tävlingen, följt av en annan på söndagskvällen.



är nick cotton på väg tillbaka till eastenders

Efter att alla handlingar har utfört sina låtar med Halloween-tema kommer den tävlande med det lägsta röstetalet i slutet att skickas hem direkt.



Röstningslinjerna öppnas sedan igen och sedan på söndagskvällen går de två tävlande med det lägsta röstetalet head to head i sing off för att kämpa om sin plats i tävlingen.

Simon Cowell förklarade för de tävlande i ett möte på hans kontor och sa: Det kommer att bli ytterligare en dubbel eliminering igen i helgen ... vi bestämde oss för att göra detta eftersom jag tror att ni alla behöver lite väckarklocka.

Och jag tror att du måste förstå vad jag säger inte bara är ord, det är verklighet, du måste alla bygga upp ditt spel nu och du måste vara det bästa du någonsin har varit för det är verkligen så här musikbranschen är.



Du lägger ut en skräprekord som den inte visar. Om du gör en skräpföreställning på natten är du ute.

som röstar peppa pig

Det här är ingen gimmick, för jag kan faktiskt titta på var och en av er och se er i ögonen och säga att ni verkligen är alla kapabla att vinna denna tävling, var och en av er. Jag har aldrig varit i den här situationen förut, det är det närmaste vi någonsin varit. Härifrån skulle jag inte satsa på vem som kommer att vinna, och allt beror på dig nu.



Vem tror du kommer att gå ikväll?

omröstning

Vem tror du kommer att gå på lördagskvällen?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

Andrea FaustiniJack WaltonPaul AkisterLauren PlattLola saundersEndast de ungaStereokickBen HaenowFleur EastJay JamesStevi Ritchie

Så här? Visste du att vi har en dedikerad TV- och filmsida på Facebook?

Visa galleri

Se Även: