Vem Michael verkligen gillar i Love Island och svaret kommer att chocka dig

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island -stjärnan Michael Griffiths lämnas kvar på en klibbig plats ikväll när hans före detta Amber Gill bekänner sina känslor för honom igen.



Han är för närvarande kopplad till Joanna, men många av de andra öborna har märkt att det inte verkar vara någon gnista där.



Han kommer att ha ett mycket svårt val att göra, så kroppsspråksexperten Judi James har avslöjat sanningen om hur Michael verkligen känner för tjejerna ...



stormtroopers Storbritannien har talang

Michaels sanna känslor avkodade

Det är ganska tydligt från Michaels kroppsspråk att varken Joanna eller Amber är idealiska för honom, men med sitt rörande öga på seriesegern ser han ut som en man som samlar ihop den som passar bäst för kamerorna

Hans ställning inom killgruppen är hög, men när det gäller koppling till en Tommy- och Molly-kärleksmatch med alla romantiska gester som förväntas under de närmaste dagarna har han hittills lyckats rita lite tomt .

Michael är för närvarande kopplad till Joanna (Bild: ITV/REX)



Hans kroppsspråk med Joanna innebär ofta ganska seriösa och eländigt utseende icke-sexuella diskussioner som ofta handlar om Amber.

Han tenderar att sitta långt ifrån henne mycket i en stil som är mer lämpad för vänner eller arbetskollegor och även om detta gör honom till centrum för hennes uppmärksamhet när han pratar smickret kanske inte är en lika spännande utmaning som Ambers kant och mer utmanande svar .



Hans kroppsspråk tyder på att hans ego åtnjuter Joannas uppmärksamhet men samma uppblåsta ego lockas också till Ambers knep för att få honom tillbaka.

Michael har ett stort beslut att ta (Bild: ITV)

I kväll berättar Amber för Michael om hennes känslor för honom igen (Bild: ITV2)

Johnson-aley familj

Att spela andra fiolen till Ambers Queen Bee-status när han parades med henne var en uppenbar avstängning.

Emellertid var Ambers ganska barnsliga ytterligheter av följsam/flirtig till upprorisk/eldig förmodligen mindre tråkig för honom.

När vi tittar på hans ögon-leende när han tittade på Amber och slickade på läpparna för att flytta in för en kyss kan vi se Michael när han är flirtigast.

Michael och Amber mår fortfarande bra (Bild: ITV)

Läs mer

Love Island senaste
Molly-Mae får nya kompisar Maura och Curtis är tillbaka tillsammans Lauren pratar om Tommy -romantik Tommys skrikande fans

Attraktionen var uppenbar från hans beröringsritualer med henne, i motsats till avståndet vi ofta kan se mellan honom och Joanna.

Jag misstänker att Amber alltmer arrogant, hög status dominans med sin kompis Anna skulle ha skadat hans stolthet medan han var hos henne.

Det fick honom förmodligen att undra vad han hade anmält sig till med nio veckor av showen att köra.

galaxy note 9 vattentät

Men nu verkar han uttråkad av Joanna och med bara några få dagar på sig att dela med sig av kameraröver drama med Amber borde han veta att en 'romantisk' återkomst till henne möjligen är det enda sättet han har på sig med en chans att slå Tommy och Molly till en vinst.

Love Island fortsätter ikväll med ett nytt avsnitt som sänds på ITV2 klockan 21.00 - medan spin -off -programmet Love Island: After Sun fortsätter kl. 22.00.

Se Även: