Vem är med på Survival Of The Fittest och vad är klockan ikväll? Möt hela rollen i ITV2 -dejtingshowen

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Survival Of The Fittest fyller redan det gigantiska Love Island-formade hålet i våra liv nu när det har börjat på ITV2.



Vinterbluesen har sopats bort när vi tittar på 12 singletons som bor tillsammans i den sydafrikanska Savannah. Männen möter kvinnorna mot ett kontantpris på 40 000 pund.



Georgien & apos; Toff & apos; Toffolo ex-pojkvän James Middleton är bara en av stjärnorna som tävlar på den nya ITV2-serien.



Ett team av tjejer och ett team av pojkar kommer att slåss mot det, medan romantiska dejter kommer att testa deras lojaliteter till det yttersta och tvinga dem att välja om det är kompisar före datum.

Pojkarna kommer att slåss mot tjejerna i den ultimata striden mellan könen (Bild: ITV Picture Desk)

Den ultimata striden mellan könen, värd av Laura Whitmore, ser att lagen tävlar i fysiska och psykiska utmaningar medan allmänheten hjälper till att avgöra vem som ska ersättas av en ny lagmedlem.



Kommer tjejerna och pojkarna att vara lojala mot sitt lag och välja kompisar före datum? Kommer de att hålla sina vänner nära och deras fiender närmare? Eller kommer de att hamna i sängen med fienden?

Skaparna av Love Island har tagit fram det helt nya konceptet som ser en grupp unga, hoj singlar som bor tillsammans under den brinnande solen.



Laura Whitmore kommer att vara värd för den nya ITV2 -showen från Sydafrika (Bild: ITV Picture Desk)

Tala om showen, sa Laura: 'Det är den perfekta tiden på året för showen att vara på eftersom vi är inställda under den sydafrikanska solen i savannen, så medan det är eländigt väder i Storbritannien, kan du titta på några underbara människor i några härliga omgivningar.

zac efron topp av

'Det riktigt intressanta är slaget om könen - vi kommer att utmana och ställa våra tävlande mot varandra i två lag, pojkar och tjejer. De tävlande är alla singlar så kan de bli distraherade längs vägen? '

Blandningen av roliga utmaningar, växande relationer och höga produktionsvärden ger en perfekt uppsättning för en explosiv serie.

Survival Of The Fittest ställer pojkarna mot flickorna (Bild: ITV Picture Desk)

Om varför det är annorlunda än någonting annat, tillade Laura: 'Showen ställer pojkar mot tjejer. Utmaningarna är massiva, de är enorma i skala, det finns också enorma produktionsvärden för detta och jag är verkligen intresserad av att se hur killarna och tjejerna kommer att reagera på dessa.

Kommer pojkarna att klara sig lika bra i utmaningarna som du tror att de kommer att göra? Eller kommer tjejerna att slå dem? Jag tror att vi ska lägga några myter i sängen.

Vilken tid pågår Survival Of The Fittest?

Den nya serien sänds varje kväll klockan 21.00ITV2 .

Vem är värd för Survival Of The Fittest?

Blond skönhet Laura Whitmore kommer att övervaka handlingen när vi ställer ett tjejlag mot ett lag med pojkar i den ultimata striden mellan könen.

Laura sa: Jag surrar absolut för att vara en del av Den starkaste överlever team. ITV -familjen lyckas alltid komma med spännande och innovativa format och denna helt nya show är UltimateBoys versus Girls. Efter att ha arbetat med fem serier av Jag är kändis .. . Jag trodde inte att det var möjligt att hitta en så exotisk bakgrund som djungeln - den afrikanska savannen. Jag kan inte vänta med att komma ut, ta på könstriden!

Survival Of The fittest contestants

1. James Middleton

(Bild: ITV Picture Desk)

Toff och James splittrades innan hon gick i djungeln (Bild: Instagram)

2. Warren Phillips

(Bild: ITV Picture Desk)

sophie ellis bextor gravid

3. Georgia Cole

(Bild: ITV Picture Desk)

4. Callum Pardoe

(Bild: ITV Picture Desk)

5. David Lundy

(Bild: ITV Picture Desk)

6. Mary Moses

(Bild: ITV Picture Desk)

billig ray-ban wayfarer

7. Tristan Jones

(Bild: ITV Picture Desk)

8. Jenny West

(Bild: ITV Picture Desk)

9. Ryan Cleary

(Bild: ITV Picture Desk)

10. Lottie James

(Bild: ITV Picture Desk)

11. Mettisse Campbell

(Bild: ITV Picture Desk)

12. Sam Drewhurst

(Bild: ITV)

Vem har lämnat Survival Of The Fittest?

Hittills har två tävlande lämnat serien i vecka ett.

1. Dani Mas Dyer

Dani tävlar i helt ny ITV -show Survival Of The Fittest (Bild: ITV Picture Desk)

Brunettskönheten - och dotter till EastEnders & apos; skådespelaren Danny Dyer - var den första som lämnade showen efter en axelskada i den första uppgiften.

Olyckan i seriens första pojkar vs tjejer utmaning gjorde att Dani inte kunde återvända till serien.

Dani hoppas kunna göra sin pappa stolt (Bild: FameFlynet)

Dani ersattes av självkännliga & apos; ditzy och wild & apos; servitris Lottie James.

2. Tia Latham

(Bild: ITV Picture Desk)

Den 28-åriga modellen från Buckinghamshire blev den första kvinnan som röstades ur serien, efter pojkarna & apos; vinna i den första utmaningen.

aldi big daddy steak

Tia, Georgia Cole och Mariam Musa befann sig i de tre nedersta och pojkarna fick välja vilken tjej som skulle ersättas med en ny utmanare.

Mettisse Campbell blev ny medlem i Girls -teamet efter Tias avgång.

3. Georgie Clarke

(Bild: ITV Picture Desk)

Konkurrenskraftiga Georgie var den tredje tävlande som eliminerades från serien. Pojkarna visar henne som den mest taktiska rösten för hennes styrka i tidigare uppgifter - trots att både James Middleton och Ryan Cleary gillar den underbara brunetten.

Sam Drewhurst gick med i serien för att ersätta Georgie.

Se Även: