Vilken tid är WWE Crown Jewel? Storbritanniens livestreamdetaljer, TV -kanal och fullständigt kort

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

Efter veckor av kontroverser, rykten och spekulationer kommer WWE Crown Jewel att äga rum i Saudiarabien den här veckan.



Ingen av WWE: s kvinnor kommer att få tävla på evenemanget, på grund av strikta lagar i den ultrakonservativa staten i Mellanöstern.



Företagets manliga vaktlista kommer dock att tävla i inte mindre än 12 matcher, inklusive den första WWE -VM -turneringen.



En ny universell mästare kommer att koras, WWE -mästerskapet är på spel och fyra legender kommer att slåss i tag team -action.

Här är allt du behöver veta om WWE Crown Jewel.

idéer om pubquizrunda

WWE -superstjärnan Braun Strowman (Bild: © WWE)



När är WWE Crown Jewel?

WWE Crown Jewel kommer att sändas live från King Saud University Stadium i Riyadh, Saudiarabien fredagen den 2 november. Det sätter igång från 19.00 lokal tid och från 16.00 i Storbritannien.

Var kan jag se den?

Pay-per-view-evenemanget är tillgängligt för £ 14,95 på Sky Box Office med antingen live eller upprepad visning.



Du kan se den på WWE -nätverket via följande enheter/webbplatser:

  • PS3 eller PS4

  • Xbox 360 eller Xbox One

  • Sony Internet-anslutna TV-apparater

  • Samsung Smart TV

  • Panasonic Life+Screen Smart TV

  • Kindle Fire eller Amazon Fire TV

    1144 ängelnummer betydelse
  • Apple TV

  • År

  • iOS -aktiverade enheter

  • Android -aktiverade enheter

  • WWE.com

Om du inte har tillgång till dessa kanaler kan du följa åtgärden med NEWSAM Sport, som kommer att blogga live under hela programmet.

Braun Strowman och Brock Lesnar kommer att slåss på WWE Crown Jewel (Bild: © WWE)

Vad sägs om The Kickoff pre-show?

En panel med WWE-storheter och experter kommer att bryta ner all action som kommer under WWE Crown Jewel Kickoff-förprogrammet. Shinsuke Nakamura kommer att försvara USA: s mästerskap mot Rusev i denna del av serien. Detta börjar klockan 18.00 lokal tid och klockan 15.00 i Storbritannien.

Vad är huvudevenemanget?

På grund av den desperat sorgliga nyheten att Roman Reigns kämpar med leukemi tvingades The Big Dog att avstå från Universal Championship on Raw förra veckan. Reigns var tvungen att möta mannen han vann Raw & s topptitel från på SummerSlam, Brock Lesnar och jätten Braun Strowman i en trippel hotmatch för bältet på Crown Jewel. Nu kommer Lesnar och Strowman att kämpa om den lediga titeln i en singelkamp.

Samoa Joe hånar AJ Styles (Bild: © WWE)

Hur är det med WWE -mästerskapet?

Vid Super Show-Down i Australien tidigare den här månaden besegrade AJ Styles Samoa Joe genom submission i en no countout, ingen diskvalificeringskamp för att behålla WWE-mästerskapet. Samtidigt besegrade Daniel Bryan The Miz på ett snabbt sätt för att tjäna en möjlighet på AJ: s titel. De två mest begåvade arbetarna på SmackDown skulle sedan slåss för första gången i WWE i en sann drömmatch, som borde ha stulit showen.

Det rapporterades dock mycket om att Bryan vägrade att genomföra evenemanget, eftersom de politiska spänningarna mellan USA och Saudiarabien är otroligt fraktiva efter det påstådda mordet på den amerikanska journalisten Jamal Khashoggi. På SmackDown den här veckan skrevs Bryan ur matchen, där Joe istället tog hans plats.

Kommer det att finnas en tag -lag titel match?

Nykrönta SmackDown Tag Team Champions The Bar kommer att försvara sina titlar mot två av den hyllade trion de fångade bältet från - The New Day. Cesaro och Sheamus har jämnat ut siffrorna mot Big E, Kofi Kingston och Xavier Woods och sedan några genom att rekrytera den gigantiska Big Show, som hjälpte dem att vinna guldet.

vad betyder 222

Undertaker, Triple H, Shawn Michaels och Kane på WWE Super Show-Down (Bild: © WWE)

Vilka är de andra nyckelmatcherna på kortet?

I en sammandrabbning mellan fyra av de största legenderna i WWE-historien får D-Generation X möta The Brothers of Destruction i ett kolossalt tagg-möte.

På Super Show-Down besegrade HHH Taker i en No Disqualification-match tack vare en hjälpande hand från Michaels. Men efter matchen, när alla fyra visade ömsesidig respekt för varandra, attackerade Undertaker och hans bror Kane Triple H och Heartbreak Kid.

På följande Raw utmanade The Game och The Showstopper The Brothers of Destruction till en taggmatch på Crown Jewel, vilket markerade Michaels & apos; första matchen sedan han blev pensionerad av The Undertaker på WrestleMania 26 2010.

WWE -legenden Kurt Angle (Bild: © WWE)

Åtta män kommer att tävla om att bli kronat som den första WWE -VM -vinnaren i en enda elimineringsturnering med legender tidigare och nu.

Alla åtta utmanare är amerikanska, så det är inte mycket av ett & världsmästerskap, men några av sammandrabbningarna är läckra, särskilt WWE Hall of Famer Kurt Angle mot Dolph Ziggler.

kim kardashian sex tapw

Seth Rollins ser ut att lägga besvikelsen över att bli förrådd av sin co-Raw Tag Team Champion och sköldmedlem Dean Ambrose bakom honom när han står inför kraftverket Bobby Lashley; tag team great Jeff Hardy tar sig an superskurken The Miz; och två gamla vänner krockar när den högflygande pionjären Rey Mysterio försöker avancera på bekostnad av den 13-tiden världsmästaren Randy Orton.

Finns det troligtvis några överraskande framträdanden?

Braun Strowman tippas av många som nästa universella mästare, men en tungviktskamrat som kan kasta en skiftnyckel är hans tidigare allierade Drew McIntyre. Kan den skotska psykopaten spela en nyckelroll i huvudevenemanget i Riyadh?

WWE -legenden Rey Mysterio (Bild: © WWE)

Hela kortet

1. Shinsuke Nakamura (c) mot Rusev - Singelmatch för USA: s mästerskap

2. Seth Rollins vs. Bobby Lashley - WWE -VM -kvartsfinal -singelmatch

3. Kurt Angle vs. Dolph Ziggler - WWE VM -kvartsfinal singelmatch

4. Jeff Hardy vs. The Miz - WWE VM -kvartsfinal singelmatch

5. Rey Mysterio kontra Randy Orton - WWE VM -kvartsfinal singelmatch

6. TBD kontra TBD - WWE -semifinal i semifinal i singel

par fångade på kameran

7. TBD vs. TBD - WWE -semifinal i semifinal i singel

8. TBD vs TBD - WWE -finalmästerskap i finalmästerskap

9. Baren (Cesaro och Sheamus) (c) kontra The New Day (Big E, Kofi Kingston och/eller Xavier Woods) - Taggmatch för WWE SmackDown Tag Team Championship

10. AJ Styles (c) vs. Samoa Joe - Singelmatch för WWE -mästerskapet

11. D -Generation X (Triple H och Shawn Michaels) vs The Brothers of Destruction (The Undertaker and Kane) - Tag team match

12. Brock Lesnar vs. Braun Strowman Singelmatch för det lediga WWE Universal Championship

Se WWE Crown Jewel live på WWE -nätverket eller på Sky Sports Box Office klockan 16.00 fredagen den 2 november.

Du kan följa allt som händer i NEWSAM Sport WWE Crown Jewel Live Blog.

Läs mer

NEWSAM WWE exklusiva intervjuer
Rhyno David Starr Adrian Street Trippel H

Se Även: