Se Sam Reece spela på First Dates - och han mottog DEATH -hot för kontroversiellt utseende

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sam Reece dök upp på First Dates innan han träffade den tidigare Hollyoaks -stjärnan Stephanie Davis, och hans utseende resulterade i att han fick döda hot.



Den manliga modellen dök upp i en serie av reality-tv-programmet förra året, där likasinnade singlar ses gå ut till en fin restaurang för att lära känna varandra.



Sams uppträdande på serien visade emellertid säkert uppfattning, efter att han bad sin underbara brunett Kathleen att 'dela räkningen'.



bästa schampot för fint hår uk

Sams utseende var kontroversiellt (Bild: Kanal 4)

Han sa också några bisarra saker när han fick frågan om vad han letade efter hos en kvinna, när han erkände att han måste räkna tårna om de bär flip-flips och gillar att titta på anklar och knän.

Datumet verkade gå bra i början men hunken hade ingen aning om att det skulle leda till sådan vitriol - inklusive Twitter -troll som hotade honom med våld.



Sam sa tidigare: 'Jag kunde inte tro några av reaktionerna från människor på Twitter. Jag hade dödshot, en person sa att nästa gång jag kommer ut i Manchester är jag död.

Paret är på klipporna nu (Bild: WENN.com)



'Uppenbarligen var serien redigerad på ett visst sätt som fick mig att se dålig ut, men jag är verkligen inte så personligen.

'De försökte måla mig som en & apos; typisk modell & apos ;.

'Vi skrattade faktiskt på dejten, och hon var en riktigt trevlig tjej, men jag fick mycket pussel om att dela räkningen.

'Det var en riktigt dyr måltid, som £ 350, och jag visste att jag inte skulle träffa henne igen, så vad är det för fel med att be henne dela räkningen?'

james argent viktminskning

Sam mottog dödshot efter (Bild: Kanal 4)

Samtidigt har det hävdats att Sam lurade Stephanie med en barmaid förra sommaren - bara några veckor in i deras förhållande.

Georgia Thomson, 20, hävdar att hon träffade Sam medan hon arbetade en semestersäsong i Magaluf och slutade sova med honom - med den heta modellen som påstås bara bekräfta för henne nästa dag att han dejtade före detta Hollyoaks -baben Stephanie.

Georgien med Sam Reece

Men den besvikna brunetten berättade för oss: Det var inte så bra som jag trodde att det skulle bli.

Georgien bestämde sig för att uttala sig, trots att Sam förnekade anklagelserna till NEWSAM Celeb, efter att ha blivit sjuk av hunken som spelade offret och talade om hans sorg på Twitter de senaste veckorna, medan hans flickvän myser upp till Jeremy McConnell i Celebrity Big Brother -huset.

En talesperson för Sam sa: 'Sam förnekar anklagelserna.'

Visa galleri

Se Även: