Waitrose påsk 2019 öppettider: När är Waitrose öppet på helgdag måndag?

Waitrose Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Western Mail Archive)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om du ska ut till din närmaste Waitrose idag är det bäst att kontrollera öppettiderna innan du lämnar huset.



Waitrose, tillsammans med alla andra stora stormarknadskedjor, kommer att vara öppna men kommer att stänga tidigare än normalt på grund av helgdagen.

Så oavsett om du har slut på mjölk, behöver fylla på ditt vinställ eller helt enkelt behöver mer choklad - se till att du planerar i förväg för att undvika besvikelse.

Återförsäljaren uppmuntrar kunder att använda butikssökningsverktyget för att kontrollera detaljer för deras lokala filial online på www.waitrose.com - eller så kan du läsa vår uppdelning nedan.



Om du behöver fler tider för andra stora kedjor har vi en fullständig uppdelning i vår snabbköps öppettidsguide och det finns också detaljer för stora byggkedjor om du planerar att göra några hemförbättringar.

Påskmåndagens öppettider

  • Majoriteten av Waitrose & Partners butiker kommer att vara öppna från 08:00 till 20:00



  • Vissa Little Waitrose -butiker kommer att vara öppna från 07:00 till 21:00

  • Alla Shell- och Welcome Break -butiker kommer att handla som vanligt

Oavsett om du är en vanlig Waitrose -shoppare eller bara kommer in sällan, är det alltid bra att veta hur du sparar på dina matvaror i butiken.

Här har vi åtta smarta hackar från en anonym ex-Waitrose-anställd , som till och med spillde ut hur kunderna kan vraka gratis mat.

Om du vill ha ännu fler proffstips så tjatade denna pengarbesparande pappa på 473 pund Waitrose-mat och betalade bara 4,45 pund. Läs om hans tre bästa snabbköpshemligheter om hur du också kan göra det.

Läs mer

Waitrose
£ 10 måltidsaffär Het korsbulleost påskägg Waitrose insiderhack

Se Även: