Byn i kaos över Loose Woman -bröllop - polisen kallade över spott som hotar ceremonin

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lösa kvinnor -stjärnan Lisa Maxwell, lokalbefolkningen hävdar att entreprenörer som arbetar i stjärnans hem har gjort deras liv till ett elände i månader



Polisen har kallats in i en strid med grannar till den tidigare Loose Women -stjärnan Lisa Maxwell som hotar att kasta en skugga över hennes bröllop.



Men lokalbefolkningen hävdar att entreprenörer som arbetar i stjärnans hem har gjort sina liv till ett elände i flera månader genom att blockera en smal körfält och uppfart med lastbilar. Lisa och Paul - som har varit tillsammans i 17 år - tänker anordna bröllopsreceptionen på tomten för hemmet de köpte i Edge, Glos, för tre år sedan.



Växthyllor har staplats i vägkanten och arbetare har byggt upp en stor telt på ett fält som gränsar till deras trädgård.

Entreprenörer har också lagt pricken över i: en tillfartsväg och ny parkeringsplats - och ett lusthus har satts upp i trädgården.

Grannen Graham Lilley, 74, en pensionerad försäkringsskadestjänsteman, sa: 'Det har varit absolut kaos i tre månader - du kan knappt komma in eller ut ur din bilresa.



Lisa Maxwell och Paul Jessup har varit tillsammans i 14 år (Bild: Getty)

'Transporten i byn har varit omöjlig, vilket har orsakat mycket irritation.



övernaturligt stanna och fatta eld

- Bullret från grävare och kramar har varit konstant och tunga lastbilar har blockerat körfältet i timmar i sträck.

De verkar tro att den enda dag av lycka de kommer att få av detta är värt tre månaders elände för sina grannar. Jag skulle säga att det är extremt egoistiskt.

”Vi fick ingen varning om något av detta och de har inte bett om ursäkt.

'En bybor berättade att de har lagt en yurt i andra änden av fältet.'

Kate Hamilton, 63, som också bor i närheten, sa: 'Jag ringde polisen eftersom vi inte kunde ta oss ur vår körning igen.

'I fredags gick jag ut och räknade 17 fordon här ute. 'Dessa fordon har orsakat total störning - det är en dödsfälla.

”Det har funnits lastbilar överallt sedan början av maj. Min man John och jag har åkt iväg några gånger för att vi inte tål det. 'Varje gång vi vill gå in eller ut från vår fastighet finns det någon i vägen.

Lisa tillkännagav sitt förlovning med Loose Women (Bild: REX)

'När vi kom hem från en semester i Mexiko kunde vi inte komma in i vår bilresa - det var helt blockerat med lastbilar.

'Jag motsätter mig vad de gör. Detta är vårt eget lilla paradis och ingen fick koll på vad de gjorde. 'Jag gick ner och frågade vad de hade för planer. Paul var motbjudande - hon var ok.

Andy Murray pappa dog

Lisa berättade att hon hade det här med Edge -folket.

'Paul sa till mig att allt detta är så att de kan ha massor av fester där nere. Jag har fått veta att bröllopsreceptionen kommer att vara hemma på lördag.

- En poliskonstabel och en kommunpolis kom ut på tisdagen. När de kom till vårt hem sa datorn att han hade varit att träffa Paul Jessup.

'Polismannen sa att de bara kunde göra något om vi var blockerade - men när poliserna anlände hade några av lastbilarna flyttat.

reginald v. yates

'Det här är tredje gången vi har initierat telefonsamtal till polisen eftersom vi inte kunde komma ut.' Lisa blev berömd under sju år och spelade Det Insp Samantha Nixon i tv -drama The Bill.

Hon berättade för Woman & apos; s Own magazine för två år sedan att hon inte ville vara en 'bridezilla' och ville ha ett lågt bröllop ifrån sig något bekvämt.

Arbetet fortsätter nära Lisas hem (Bild: )

Lisa sa: 'Om jag kunde gifta mig i mitt kök med några kompisar och vår favoritlåt som spelade i en bakgård, skulle det vara perfekt för mig. 'Jag kanske till och med bär byxor. Jag vill känna att jag är Lisa som gifter mig med Paul, inte en pigg tjej som inte ser ut som att hon någonsin sett ut förut.

'Jag inser nu att en relation handlar om känslomässigt engagemang och inte ett papper.

Den enda som behöver veta hur mycket jag älskar Paul är Paul. '

Paret - som har en dotter Beau, 14 - tros gifta sig i St John The Baptist Church bara några hundra meter från sitt hem. Den lokala kyrkoherden Rev Andrew Leach vägrade att bekräfta om en bröllopsceremoni skulle äga rum i kyrkan senare i veckan.

Han lade ner telefonen efter att ha sagt: 'Du bör prata med vår bröllopskoordinator.'

Bröllopsförberedelser (Bild: )

Men en kvinnlig kyrkobesökare i byn sa: ”Förbuden har lästs upp i kyrkan tre separata söndagar.

'Men jag tror inte att Lisa vill att folk ska veta om bröllopet. 'Jag har sett henne runt i byn och jag känner henne från att ha sett The Bill.'

Paret har ansökt hos Stroud District Council om planeringstillstånd för arbetet på deras grunder, vilket har väckt invändningar från några bybor. Ansökan 'väntar på behandling' enligt rådets planeringswebbplats.

Men lokala församlingsråd har motsatt sig planerna. Painswick församlingsråds ordförande Martin Slinger sa: 'Församlingsrådet motsatte sig planerna.'

955 nummer kärlek

Paul kommenterade inte när NEWSAM kontaktade honom.

Se Även: