Under Armour lanserar UA Rush sportkläder som ÅTERVINNER energi när du tränar

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Från digitalt anslutna smarta skor till återhämtningssömnkläder, Under Armour är känt för sina innovativa bärbar teknologi.



Nu har företaget lanserat en ny serie sportkläder, kallad UA Rush, som lovar att öka din atletisk prestanda.



Under Armour beskriver UA Rush som 'tygversionen av en infraröd bastu'.



I ett uttalande om UA Rush, förklarade Under Armour: Mineraler som finns naturligt i jorden extraheras och bryts ner till aktiva partiklar, som sedan smälts samman för att bilda en egenutvecklad blandning.

Blandningen infunderas sedan i fibrerna som slutligen stickas in i UA:s högpresterande tyger som utgör utrustningen i kollektionen.

UA Rush sportkläder (Bild: Under Armour)



När du tränar absorberar tyget värmen som frigörs av din kropp, innan den omvandlas till infraröd energi som återutsänds tillbaka till kroppen.

Enligt Under Armour ökar denna återvunna energi cirkulationen, vilket i sin tur ökar prestation, uthållighet, styrka och återhämtning.



Dan Leraris, General Manager för Men’s Training på Under Armour, sa: Introduktionen av UA RUSH är vårt åtagande att ge idrottare 360-graders träningsstöd både i gymmet och utanför.

Med lanseringen av UA RUSH slutför vi nu träningscykeln - det finns nu UA-utrustning designad för att optimera mänsklig prestation vid varje träningstillfälle.

Även om du kanske tror att de sofistikerade sportkläderna kommer att kosta en rejäl kostnad, är UA Rush-linjen faktiskt ganska överkomlig, med priser som sträcker sig från £42-£70.

Tyget är infunderat med speciella mineraler (Bild: Under Armour)

UA Rush recension

Jag testade tre stycken från UA Rush-kollektionen för att se om hypen levde upp till mina förväntningar.

Under Armour skickade mig snällt en sport-bh, leggings och t-shirt, som jag testade på en 5k löptur runt min lokala park.

Det är klart att jag inte är en professionell idrottare, men som en som regelbundet springer, tycker jag om att tro att jag kan bra sportkläder när jag ser det.

När det gäller storlek är jag en UK 10 och en storlek Medium för alla tre föremål som passar perfekt.

S Onlines Shivali Best testade sportkläderna UA Rush (Bild: Shivali Best)

Det första att notera är hur bekväma UA Rush-sportkläderna är. Efter att ha hört talas om det mineralrika materialet föreställde jag mig ett tjockt och styvt tyg, men det var definitivt inte fallet - tyget var faktiskt väldigt mjukt och stretchigt.

Som alla som springer vet finns det inget värre än leggings som faller ner och tvingar dig att stanna med några minuters mellanrum och hissa upp dem. Tack och lov var detta inte ett problem med UA Rush-leggings, som stannade på plats mitt i körningen.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna var materialets kyleffekter. Samtidigt som jag brukar bli ganska rostig när jag springer kände jag mig märkbart svalare - något som kan vara praktiskt när jag springer i varmare klimat.

Sammantaget tycker jag att UA Rush-sportkläderna är ett bra alternativ för amatöridrottare som vill förbättra sina prestationer utan att bryta banken.

Konstiga prylar
Mest lästa
Missa inte

Se Även: