Tinder-hack låter dig se vem som svepte åt dig – utan att behöva betala för att uppgradera

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Miljontals människor runt om i världen har vänt sig till dejtingappar för att försöka hitta kärleken, eller åtminstone en potentiell fling.



paul walker fru och dotter

Men trots det stora utbudet av människor som använder appar som Tinder, Bumble och Hinge varje dag, är det ingen lätt uppgift att låsa den perfekta matchningen – särskilt när vissa appar begränsar antalet matchningar du ser och gömmer andra bakom en betalvägg.



Tinder-användare tror dock att de har upptäckt ett sätt att se mer av sina potentiella matchningar utan att behöva betala för appens premiumtjänst, Tinder Gold.



Det verkar som att du kan se fler av dina potentiella matchningar helt enkelt genom att logga in på skrivbordsappen.

Oigenkännlig kvinna som använder dejtingappen och sveper användarbilder

Det lömska hacket kräver bara att Google Chrome fungerar (Bild: Getty Images/iStockphoto)

Få de nyheter du vill ha direkt till din inkorg. Anmäl dig till NEWSAMs nyhetsbrev här .



När du loggar in på sajten finns det ett avsnitt där Tinder bjuder in dig att köpa ett Gold-medlemskap, vilket suddar ut ansiktena på personer som har gillat dig.

Men tekniskt kunniga människor har upptäckt att du enkelt kan göra bilderna oskärpa Google Krom.



För att prova tricket själv måste du börja med att högerklicka på en bild och sedan välja 'inspektera' från menyn som dyker upp.

En ruta fylld med kod som ser förvirrande ut bör då dyka upp på höger sida - men få inte panik, högerklicka helt enkelt på bilden igen och tryck på 'inspektera' en gång till.

En skärmdump av Google Chrome som visar en serie suddiga Tinder-profilbilder samt en 'inspektera' ruta som låter dig göra bilderna suddiga

Du kan ta bort bilderna för att se vem som har gillat din profil (Bild: Leicestershire Live)

Nu borde du kunna se ordet 'oskärpa' någonstans bland koden i rutan till höger.

verkliga peter griffin

Om du tar bort ordet 'oskärpa' från koden och trycker på enter, bör bilden vara kristallklar, så att du kan se personen som gillade din profil.

Hacket låter dig dock bara se den andra personens foto och namn - du kan inte gå till deras profil eller matcha med dem på det här sättet.

Men om du verkligen gillar utseendet på dem kan du alltid registrera dig för Guld-prenumerationen, som faktiskt borde tillåta dig att se deras profil och mer.

Åtminstone låter hacket dig se om dina potentiella matchningar faktiskt är värda priset på Tinder Gold.

Glad Tindering!

Läs mer

Läs mer

Mest lästa
Missa inte

Se Även: