Tre har upphävt roamingavgifter i 24 länder - finns ditt semestermål på listan?

Telefonräkning

Ditt Horoskop För Imorgon

Tre konsumenter som använder sina mobiltelefoner i Europa kommer att få sänkning av sina räkningar från september



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Från mitten av september kommer tre mobilkunder att kunna använda sina telefoner utomlands i upp till 42 europeiska och internationella länder, utan att spendera ett öre extra.



Mobiltelefonoperatören har utökat sin Känn dig hemma , som för närvarande tillåter människor att använda sin telefon utomlands utan extra kostnad, i Spanien, Frankrike, Nya Zeeland och Amerika.

luisa zissman sexband

Från och med torsdagen den 8 september 2016 kommer ytterligare 24 länder att läggas till denna tjänst, inklusive Tyskland, Portugal och Grekland - och frekventa resenärer kommer sannolikt att se de flesta fördelarna - med möjligheten att twittra, snäppa och surfa på webben med sitt brittiska bidrag.

Den nya planen kommer bara några månader efter att Europaparlamentet röstat igenom nya regler för att helt avskaffa mobilroamingavgifter i Europa helt, efter insikt avslöjade att britter spenderar i genomsnitt 350 miljoner pund per år på samtal till Storbritannien från utlandet.



sienna millers pojkvän lucas

Tre nuvarande Feel at Home -plan inkluderar också en samling internationella destinationer, inklusive Australien, Nya Zeeland, Indonesien och USA.

Dave Dyson, VD på Three, kommenterade: ”Vi har tagit vägen för att ta itu med de frågor som frustrerar brittiska konsumenter och rip-off roamingavgifter är en av de största orsakerna till räkningar.



”Vi var de första som introducerade roaming utan extra kostnad och nu täcker vi 42 destinationer - mer än något annat nätverk.

”Dessa har prioriterats utifrån feedback från kunder och nu är 80% av våra kunders utlandsresor till Feel At Home -destinationer som täcker de mest populära reseställena både i och utanför Europa.

Är mitt semesterdestination täckt?

Feel at Home är för närvarande tillgängligt på 18 destinationer över hela världen Spanien, Frankrike, Schweiz, Israel, Finland, Norge, USA, Indonesien, Sri Lanka, Macau, Australien, Nya Zeeland, Italien, Österrike, Hong Kong, Sverige, Danmark och Irland .

Från och med den 1 september omfattar tjänsten även Tyskland, Grekland, Portugal. Kroatien, Polen, Belgien, Nederländerna, Cypern, Tjeckien, Bulgarien, Ungern, Rumänien, Malta, Litauen, Slovakien, Estland, Lettland, Island, Slovenien, Luxemburg, Liechtenstein, Gibraltar, Isle of Man och Kanalöarna (Guernsey och Jersey) .

Vad ingår i Feel at Home?

  • Alla samtal och sms till brittiska nummer (inom din standardavgift).

    bästa fängelser i Storbritannien
  • All din dataanvändning (inom din ersättning).

  • Det är alltid gratis att ta emot samtal och sms på en känsla hemma -destination. Glöm inte att när du ringer eller skickar sms till Storbritannien behöver du byta ut den första 0: n i det nummer du ringer eller textar med +44.

  • Du kommer att kunna strömma och ansluta till virtuella privata nätverk (VPN) medan du är på en känsla hemma -destination, men båda kommer att vara långsammare än de är i Storbritannien.

Vad täcks INTE?

  • Om du har allt du kan äta kan du använda upp till 12 GB. Om du har allt du kan äta kan du skicka upp till 5 000 texter. Om du har 3000 eller fler minuter inkluderat i din ersättning kan du använda upp till 3000 minuter.

    prins Harrys riktiga pappa
  • Nummer som börjar med 070, 084, 087, 09 och 118 katalogtjänster.

  • Feel At Home är utformat för invånare i Storbritannien som är på semester eller affärsresor utomlands, inte under längre perioder utomlands.

  • Du kan inte använda telefonen som en personlig hotspot medan du är utomlands.

  • Du kan inte använda ditt protokoll för att ringa till lokala eller andra internationella nummer, eftersom du bara kan använda dina minuter för att ringa till Storbritannien, oavsett om du är i Storbritannien eller en Feel At Home -destination.

Om du är orolig för roamingavgifter på något annat brittiskt nätverk har USwitch en praktisk guide på Hur man undviker roamingavgifter här .

Se Även: