Tunn när du vinner! Robbie Williams hemliga hårtransplantation, kan du se skillnaden?

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Graham Norton Show - London

Robbie Williams under inspelningen av Graham Norton -showen i London Studios(Bild: BBC)



Vad har Rock DJ -sångaren Robbie Williams och Wayne Rooney gemensamt? Otroligt nog har de båda fått hårtransplantationer.



Robbie öppnade om sina erfarenheter av att bo i Los Angeles - säger att han vände sig till plastikkirurgi när han inte ens behövde det, för han hade inget bättre att göra.



Han sa: Jag har bott i LA länge och de säger, 'Om du sitter tillräckligt länge i en frisersalong kommer du att klippa dig.'

'Tja, om du bor tillräckligt länge i Los Angeles ska du opereras.

'Jag har gjort en halm och jag behövde inte ens det. Det är det konstigaste. '



Robbie Williams deltar i Q Awards

Hårig (Bild: Getty Images)

Det antas att 'halm' kan hänvisa till proceduren för att fylla folliklar i hårbotten.



Andra fans av att tjockna sitt halm inkluderar James Nesbitt och den berömda fotbollsspelaren Wayne Rooney.

På Graham Norton -showen tillade Robbie: 'Teddy föddes för 13 månader sedan och helt plötsligt fick jag hemlängtan. Jag vill att hon ska ha brittisk känslighet och att hon förstår ironi.

När han skrev vissa låtar för henne tillade han att han ville göra något för någon annan än honom själv.

'Jag har varit väldigt egoistisk tidigare och har gjort allt för mig så jag var livrädd att jag inte kunde ta hand om den här lilla personen så Go Gentle förseglade mitt löfte till henne att jag skulle göra det.'

Nyligen berättade Robbie för Facebook -fans att han var rädd att hans dotter skulle växa upp för att träffa någon som honom.

Som vi vet är Robbie ett fan av turné - och han har nyligen återupplivat sin kärlek att vara på väg.

Han sa: 'Det är riktigt coolt. Jag tillbringade tre år bort för att inte göra någonting och det tog mig två år att komma tillbaka till en plats där jag kände mig tillräckligt säker för att göra mitt jobb och jag fick all denna acceptans och kärlek och nu är jag beroende av att turnera, på showerna.

Den tidigare Take That -stjärnan erkände också att han önskade att han hade försökt lyckan med killar under hans 'singleton' -dagar.

Stjärnan dök upp i serien med Matt Smith, David Tennant och Emma Thompson - du kan se den i kväll på BBC One klockan 22.35.

Se Även: