Sky Sports 'Kelly Cates skiljer sig från sin make när hon erkänner' 'vrede' 'över dejtingalternativ

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sky Sports

Sky Sports Kelly Cates skiljer sig från sin make när hon erkänner 'vrede' över dejtingalternativ



Sky Sports Kelly Cates öppnade upp om sin 'vrede' över dejtingalternativ efter att ha splittrats från sin man.



Dottern till fotbollslegenden Sir Kenny Dalglish skilde sig nyligen från sin tv -producent make Tom Cates och vill börja dejta igen.



Kelly och Tom gifte sig 2007 och delar två döttrar - Gabriella, 12, och Milla, nio.

45-åringen avslöjade att dejting har varit begränsad på grund av coronaviruspandemin men inte vill slösa sin fritid på någon hon inte har ett samband med.

Hon sa: Tanken på att gå på en dejt, spendera en kväll med någon och i slutet av det tänka: 'Tja, jag gillar dig inte riktigt', jag skulle bli så arg på att de tog upp min tid.



Uppenbarligen är det tvärtom också, men jag stör mig inte riktigt på det ur deras perspektiv - med tanke på att jag inte får träffa de människor jag gillar väldigt ofta.

Kelly Cates

Kelly säger att hon är nervös för dejting i mitten av 40-talet (Bild: WireImage)



Kelly sa dock att hon inte tänker på långsiktiga relationer.

Hon lade till tv -sportpresentatorn Gabby Logan på Mid Point -podden : Jag har inga riktiga tankar om långsiktiga relationer eller något liknande. Tänk dig att gå ut med någon och du sitter där halvvägs och tänker, 'Gud, den här killen är en idiot.'

Kelly håller på att slutföra sin skilsmässa, men det är fortfarande nervöst för att vara singel igen och dela med sig av sin rädsla för att människor kanske inte tycker att hon är attraktiv.

Kelly Cates presenterar för Sky Sports

Sky Sports -presentatören håller just nu på att slutföra sin skilsmässa (Bild: Catherine Ivill)

Jag har ingen bild i mitt huvud på varför en medelålders, lätt överviktig tvåbarnsmamma kan vara attraktiv, erkände hon.

Jag kan inte få huvudet runt det. Det är inte så att jag lägger ner mig själv och det är inte brist på självförtroende eller låg självkänsla.

Kelly har arbetat för Setanta, ITV, ESPN och 5 Live efter att ha börjat sin karriär på Sky 1998 när hon slutade sin matteexamen vid Glasgow University.

Se Även: