Sky ger alla kunder gratis obegränsad visning av Love Actually över julen

Kärlek Faktiskt

Ditt Horoskop För Imorgon

Rom-com har blivit en häftklammer i den festliga visningskalendern sedan den kom på bio för 16 år sedan(Bild: Publicitetsbild)



Julen kan vara över, men semestern är fortfarande i full gång, vilket innebär mer tid i soffan och äter chokladapelsiner och binge tittar på dina favoritklassiker.



Och det är goda nyheter för dem som gör exakt det, eftersom Sky erbjuder alla kunder gratis visningar av Love Actually under hela festen.



Om du är en Sky TV -kund (med en Sky+HD- eller Sky Q -låda) kan du gå direkt till Sky Store för att ladda ner din kopia gratis.

När du väl är i butiken väljer du Love Actually för 0,00 £ mellan 4 och 31 december för att aktivera din freebie.

Om din Sky -box inte är ansluten till internet, besök sky.com/connector för att ta reda på hur du länkar den och laddar ner filmen.



Du behöver ditt Sky -pin -nummer för att slutföra köpet - även om du inte kommer att debiteras ett öre för åtkomst.

Om du inte har ändrat det säger Sky att detta borde vara de fyra sista siffrorna i ditt visningskortsnummer.



(Bild: Bloomberg via Getty Images)

När du har laddat ner den hittar du din film i Planner> Inköpt (Sky+HD) eller Inspelningar> Inköp (Sky Q). Eller titta på den i farten med Sky Store -appen på Apple- eller Android -enheter.

Sky har varnat för att det kan finnas vissa problem med äldre Sky+ -boxar som kanske inte visar filmen som tillgänglig för & apos; gratis & apos ;.

Om detta händer dig går du till & apos; services & apos; och välj sedan & apos; inställningar & apos;, markera & apos; systemdetaljer & apos; och kontrollera ditt & apos; versionsnummer & apos; börjar med & apos; 4f3 & apos ;.

Om det gör det, försök att uppdatera programvaran i din låda och försök sedan igen.

Finns Love Actually på Netflix?

Love Streamar faktiskt inte på Netflix eller Amazon Prime i jul.

Om du är sugen på en festlig film kommer de dock att finnas massor av klassiker på din TV - se vår guide till jul -tv, här .

Se Även: