Tecken på Kate Middleton och Meghan Markles bristning såg tidigt, hävdar kunglig expert

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Spänningen mellan Kate Middleton och Meghan Markle började visa tidigt i deras förhållande, har en kunglig expert hävdat.



Berättelser om en spricka mellan hertiginnorna har spridits i media i åratal.



Den kungliga experten Emily Andrews har föreslagit att den före detta skådespelerskan hoppades att hennes förhållande till Kate skulle blomstra men sprickor visade sig snart.



Hon kommenterade ett kommande program för att markera Meghans 40 -årsdag, den Daily Star rapporterad.

Emily sa på kanal 5: s Meghan vid 40: 'Här var två kvinnor, båda utomstående, som gifte sig med kungafamiljen och bodde på samma komplex i Kensington Palace - naturligtvis skulle de vara besties.

Svägerskorna som står på balkongen i Buckingham Palace under Trooping The Color 2018

Svägerskorna som står på balkongen i Buckingham Palace under Trooping The Color 2018 (Bild: Getty Images)



'Och faktiskt, det är vad Meghan kände. Hon berättade för ett antal av sina vänner att hon hoppades att Kate skulle hjälpa henne att anpassa sig till det kungliga livet, men sprickorna började visa sig ganska tidigt.

matt smith och lily james

'Bakom kulisserna kände Meghan sig lite avvisad. Jag är inte säker på om Kate någonsin insåg.



'William hade sagt till Harry innan de förlovade sig: & apos; Du behöver inte skynda på det här. Du har hela tiden i världen. Du känner henne inte så bra, & apos; och jag tror att det satte fröna. '

Paret träffades först på Kensington Palace i början av 2017, men 2018 började rykten om en splittring virvla runt.

Registrera dig för vårt dagliga nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med all viktig information på www.NEWSAM.co.uk/email .

Författaren Tom Quinn sa: 'Meghan och Kate gick till en början väldigt bra men de är väldigt, väldigt olika.

'Kate vill göra saker tyst, hon vill följa reglerna, hon tar råd - Meghan är en mycket stridare karaktär som ville göra saker på sitt sätt, så det orsakade en spricka.'

Den rapporterade sprickan växte bara inför Harry och Megans bröllop på Windsor Castle i maj 2018.

Då rapporterades det att det var Meghan som lämnade Kate i tårar i rad om blommatjejklänningar.

Prins Harry, Meghan Markle och Oprah Winfrey

Meghan Markle berättade för Oprah Winfrey att Kate hade fått henne att gråta inför bröllopet när media rapporterade det motsatta (Bild: Harpo Productions/Joe Pugliese v)

Hertiginnan av Sussex hävdade dock under en bombintervju med Oprah Winfrey att hon reducerades till 'tårar' av en kommentar Kate framförde inför sitt bröllop.

Meghan hävdade under sin chatt med Oprah att palatset visste att rapporterna var felaktiga.

I Oprah-intervjun sa Meghan: 'Frågan var korrekt om blommiga tjejklänningar, och det fick mig att gråta och det gjorde verkligen ont i mina känslor, och jag tänkte i sammanhanget med allt annat som hände under de dagarna som ledde till bröllop att det inte var vettigt att inte bara göra vad alla andra gjorde, vilket var att försöka vara stödjande, veta vad som hände med min pappa och vad inte.

Hon tillade: 'Jag tycker inte att det är rättvist för [Kate] att gå in på detaljerna i det eftersom hon bad om ursäkt och jag har förlåtit henne.'

I samma intervju sa hon: 'Alla på institutionen visste att det inte var sant. Jag delar inte den delen om Kate för att på något sätt vara nedsättande om henne. Jag hoppas att hon skulle vilja att det skulle rättas till. '

I oktober 2018, efter Harry och Meghans turné i södra Stilla havet, delades de kungliga hushållen och Sussexes flyttade från Kensington Palace.

William och Harry vid avslöjandet av statyn av deras avlidna mor prinsessa Diana tidigare denna månad

William och Harry vid avslöjandet av statyn av deras avlidna mor prinsessa Diana (Bild: POOL/AFP via Getty Images)

År 2019 bildade hertigen och hertiginnan av Sussex också en egen välgörenhetsstiftelse efter att ha lämnat den gemensamma Royal Foundation som de hade varit en del av med William och Kate.

I början av 2020 avgick Harry och Meghan som kungligheter och flyttade till Kanada innan de bosatte sig i Kalifornien där de nu uppfostrar sina två barn - Archie och Lilibet.

De kungliga bröderna har bara återförenats några gånger i år, vid prins Philip & s begravning och vid avtäckten av en staty för sin mamma, prinsessan Diana, i Kensington Palace på vad som skulle ha varit hennes 60 -årsdag.

Se Även: