Sam Smiths viktminskningshemlighet avslöjas - isbitar, yoga och inget socker

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sten mig! Sam Smiths diethemlighet är ute



Sam Smith har gått ner i vikt ännu snabbare än han har sålt skivor för sent, så vi ville veta hemligheterna med hans bantningsplan.



Sam, 22, har kastat tre stenar - inklusive en sten på bara två veckor förra månaden - och ger näringsterapeut Amelia Freer kredit för att han har förändrat sitt liv.



när dog david bowie

Matexpertens bok Eat. Uppföda. Glöd. blev en storsäljare över en natt bakom Sams höga beröm, och Amelia - som också har tipsat kändisar inklusive James Corden och Boy George - var tvungen att stänga sin klient väntelista.

Så 03:00 var tvungen att granska den hälsosamma kostplanen. För forskningsändamål.

Nu: Svelte Sam har kastat tre stenar (Bild: samsmithworld/instagram)



Förutom ett recept på några utsökta örtinfunderade isbitar-det kommer att göra susen när vi vill ha ett mellanmål-det finns också några användbara tips om hur man kan håna graciöst.

Efter att ha blivit tillsagd att inte stapla en gaffel för högt råder boken: Ät som om du äter middag med dina blivande svärföräldrar.



Det här kommer att bli riktigt svårt när vi dyker ner i våra påskägg. Men när han förespråkade tomen insisterade Sam på att det handlade om såväl liv som kost, och sa till fansen: Det handlar inte om viktminskning, det handlar om att känna sig lycklig i sig själv.

chris evans tvillingar ankomst

Amelia berättar för oss att även våra skrivbord behöver en detox - vilket faktiskt inte är en dålig plan - medan inspirerande meningar som om du har tid för Facebook, har du tid för att utöva skuldkänslor tar oss bort från dem.

Hon ifrågasätter också våra matrutiner och frågar i blockbokstäver: VEM SÄGER ATT DU INTE KAN äta BROCCOLI FÖR FROKOST?

Sam Smith

Sedan: Vissa fans vill att sångaren ska lägga tillbaka kilona (Bild: Getty)

julknäcka skämt 2018

Uppenbarligen inte Sam Smith, som har skurit gluten, mejeri och raffinerat socker helt ur sin kost-så undviker definitivt Frosties med fullmjölk nu.

Sam har också varit styrketräning och till och med tagit upp yoga för att finslipa sin fina ram. Men medan hans viktminskning är imponerande börjar fansen oroa sig för att han krymper framför våra ögon.

Under en bild av en slimmad Sam i Paris, publicerad på Instagram, skrev fansen: Gå tillbaka till din gamla form! Jag blir ledsen när jag ser den här mager pojken. Och: Sam kan du stoppa kosten nu. Du ser bra ut men ta det inte för långt.

Se Även: