Sainsbury förutspår att försäljningen av vuxna dräkter kommer att fördubblas när fler föräldrar kommer in i andan inför Halloween

Halloween

Ditt Horoskop För Imorgon

Var bäst klädd på din Halloween -fest i år



Nästan tre fjärdedelar av föräldrarna förväntas fira Halloween i år, enligt en ny undersökning som beställts av stormarknadsjätten Sainsbury's.



Över hälften av de tillfrågade vuxna kommer att klä ut sig enbart för att underhålla sina barn, med 71% av föräldrarna som planerar att fira Halloween, jämfört med bara 37% av den bredare befolkningen.



Som ett resultat förväntar Sainsbury's att försäljningen av sina vuxna klädkollektioner nästan kommer att fördubblas, med sin fulla Halloween -sortiment nu tillgänglig för 300 butiker och online för första gången.

Undersökningen avslöjade också att 45% av vuxna planerar att inreda sitt hem. Lyckligtvis är utökat sortiment har skrämmande dekorationer, porslin och LED -lampor för att möta efterfrågan från kunder som vill klä sitt hem såväl som sina barn och sig själva för tillfället.

Halloween häxa och djävul skrattar bakom bilen

Hälften av föräldrarna kommer att klä ut sig till Halloween i år med Sainsburys kostymförsäljning fördubblad (Bild: Getty)



James Brown, Sainsburys kommersiella chef för Argos, sa: Vår strategi är att erbjuda high street -stil till stormarknadspriser, och oavsett om kunderna vill skapa ett spökhus eller köpa skrämmande kalsonger har vi gjort det enklare och mer bekvämt för dem att köpa allt de behöver under ett och samma tak.

Och när Halloween infaller på en måndag i år är det det perfekta tillfället att hålla en egen fest hemma ... oavsett vilken ålder du är.



Nedan har vi plockat ut ett urval av Sainsburys Halloween-kostymer för hela familjen som kan beställas online eller köpas i butik nu.

Dessutom kan du spara extra pengar i klädförsäljningen Tu - fram till måndagen den 31 oktober 2016.

kändis storebror 2014 startdatum

1. Vampyress -kostym för kvinnor , £ 15 (var £ 20).

2. Svart Batman -kostym för män , £ 18,75 (var £ 25)

3. Kid's Jester Halloween -kostym , £ 8,25 (var £ 11)

Fyra. Barnens halloween häxklänning för barn , £ 8,25 (var £ 11)

5. Kid's Halloween Skeleton Costume , £ £ 5,25 (var £ 7)

Läs mer

Halloween 2019
Vad är Halloween? Halloween dekoration idéer Bästa skräckfilmer Halloween fakta och trivia

Se Även: