Liverpool-stjärnorna 'kan inte snöra Kevin de Bruynes stövlar', säger före detta röd mittfältare

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Danny Murphy har hävdat några av Liverpools stjärnor & kan inte knyta Kevin de Bruynes stövlar & apos ;.



Jurgen Klopps sida ligger 23 poäng före Manchester City och tar sig till Premier League -titeln med sju matcher kvar.



Pep Guardiolas herrar kommer att ge de röda en hedersvakt på torsdagskvällen inför sammandrabbningen mellan lagen på Etihad.



Den tidigare Liverpool -mittfältaren Murphy har slagit på tanken och säger att några av Klopps trupp inte är i samma liga som City -stjärnan De Bruyne.

Han sa: 'Kevin De Bruyne är den bästa mittfältaren, förmodligen i världen, och han klappar händerna och ger en hedersvakt till spelare som inte ens kan snöra på sig stövlarna.'

Kevin De Bruyne i aktion med Liverpools Fabinho (Bild: REUTERS)



Guardiola anser att Liverpool förtjänar erkännandet efter att ha bytt ut dem vid toppmötet.

Murphy hävdar dock att dådet är meningslöst.



Han berättade talkSPORT : 'Det är en uppfattning om respekt,' det rätta att göra 'är meddelandet du försöker skicka till fotbollsvärlden att när någon vinner, visar du respekt och nåd.

Liverpool -spelare fortsätter att fira sin ligatitel (Bild: Liverpool FC via Getty Images)

'Det faktum att staden kommer att göra det på torsdag kommer att visa ödmjukhet och säga' bra gjort & apos; till Liverpool och uppskattning för deras kvalitet. Jag tycker att det är en massa nonsens!

'Jag vet inte var det började och varför det började, jag skulle känna mig obekväm att göra det.

'Jag skulle göra det för att du måste göra det, men jag skulle inte vilja göra det, för det är inte gjort med uppriktighet.

Läs mer

NEWSAM Football & apos; s bästa berättelser
Registrera dig för daglig NEWSAM Football -e -post Överför nyheter LIVE: Senaste skvaller Mourinho siktar på 'lycklig' Man Utd Messi kommenterar att lämna Barcelona

'Om jag var en Liverpool -spelare och United vann ligan, vet du att de är bättre än dig, du respekterar det och du försöker ditt bästa för att vara som dem, så de vet att du respekterar dem.

'Fansen vill inte att du ska göra det, spelarna vill verkligen inte göra det, det är allt för effekt och det betyder ingenting.'

Se Även: