Roccat Vulcan 122 tangentbord och trådlös Kain 200 mus recension

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Kain 200-musen är en ny trådlös version av Kain 120 och med debatten om trådbunden över trådlös, visar den nya Kain 200 fördelarna med att bli trådlös.



jesy little mix viktminskning

Med en uggleöge-sensor tillåter den DPI-hastigheter på upp till 16 000 dpi och PixArt PMW3335-accelerationsförmågan, så att du kan ha så snabba och snabba slaghastigheter.

Även om musen inte har lika många konfigurerbara knappar som andra på marknaden finns det tillräckligt för spelare som vill spela FPS-spel där konfigurationer av MOBA-möss inte behövs. Knapparna själva använder Titan klickmekanik som är det nyrenoverade mekaniska systemet.



Knapparna behöver inte för mycket tryck för att triggas, vilket är bra för din FPS och snabba spel samtidigt som de inte gör ett intryck i Roccat-anspråket på 50 miljoner klicklivscykeln.



Kain 200 har DPI-hastigheter på upp till 16 000 dpi

Kain 200 har DPI-hastigheter på upp till 16 000 dpi (Bild: Roccat)



Musen kommer med justerbara DPI-inställningar och detta kan styras från musen med några förinställningar eller via programvaran Roccat har utvecklat. Musen har också anpassningsbar RGB-belysning som är nästan en standard på alla spelutrustning nuförtiden tillsammans med 50 timmars batteritid så att du inte behöver sluta spela någon gång snart.

Kain 200 har en elegant design med en matt svart finish, detta skapar en skön känsla i handen samtidigt som den har en mjuk känsla över musmattan. Det är inte den största musen på marknaden och människor med större händer kan kämpa för att bli bekväma med dess snygga och effektiva design.



Roccat Vulcan 122 AIMO-tangentbordet är den förväntade uppföljningen från 120-versionen. Låt oss säga att vi inte är besvikna eftersom föregångaren satte ribban högt, så Roccat bestämde sig för att inte uppfinna hjulet igen och hålla fast vid det som fungerar.

122:an har samma Titan-switchar som är tillfredsställande för både spel och maskinskrivning. Omkopplarna har en subtil bula när du klickar som ger tillräckligt med feedback till användaren så att du inte slösar tid på att klicka för hårt på knapparna. Det här är bra för FPS-spel eftersom det hindrar dig från att slösa tid med dem tunga knappklickningar. Roccat skryter med att omkopplarna känner igen användarinmatningen upp till 20 % snabbare än omkopplarna av industristandard.




Tangentbordet har en underbart snygg design och detta är huvudändringen från 122-120-versionen. Tangentbordet kommer nu i ett fantastiskt vitt och aluminiumhölje som ger dig den där rena estetiska looken som alla spelare skulle älska. RGB-färgerna kommer verkligen fram från tangentbordet och skulle ge ett mycket trevligt utseende på alla speluppsättningar.

Tangentbord är notoriskt kända för att bli smutsiga och svåra att rengöra, men återigen Roccat har tagit itu med att med de upphöjda tangenterna och de och förkortade tangenterna, kommer en enkel flaska komprimerad är eller en försiktig dammsugare över den att göra jobbet.

Tangentbordet har en fantastiskt snygg design

Tangentbordet har en fantastiskt snygg design (Bild: Roccat)




Tangentbordet använder också samma Swarm-programvara för att anpassa RGB-belysningen och tangenterna om du också vill. De två nackdelarna med tangentbordet är dess storlek och handledsstödet. Om du har ont om utrymme kommer det definitivt inte att vara något för dig. Tangenterna har en utbredd och med en numerisk knappsats är det bara att lägga till sin redan stora storlek.

Senaste tekniska nyheter



Även om handledsstödet ser elegant ut och passar designen snyggt erbjuder det inte den upphöjda stoppningen som många andra och ibland kändes det som att det inte gav något stöd när du använde tangentbordet.

Sammantaget ser tangentbordet fantastiskt ut och erbjuder den höga kvalitet du förväntar dig av Roccat. Tillsammans med Kain 200 är de en fantastisk kombination för alla spelare. De ger båda fantastisk byggkvalitet med den exakta funktion som behövs för alla spelare.

Båda är tillgängliga nu Tangentbord: £139.99 Mus: £89.99

Mest lästa
Missa inte

Se Även: