Ready Steady Cook ska återuppstå med sin tidigare kock James Martin som värd

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är mer än fyra år sedan tv-tittarna på dagen hade ett Ready Steady Cook-format hål i sina liv.



Men äntligen kommer den ikoniska matlagningstävlingen tillbaka, med showens tidigare kock James Martin som avslöjar att hjulen är i rörelse.



Det är bara en tidsfråga, det kan komma tillbaka, säger han Solen av programmet som löpte från 1994 till 2010 och såg två lag slåss för att se vem som kan prassla fram den bästa festen för en femman.



Från L till R: Kocken Anthony Worrall Thompson, Dominic Cork, värd Ainsley Harriot, Anne Robinson och kocken James Martin spelar på Ready Steady Cook (Bild: BBC)

James Martin säger att han skulle älska att leda showen (Bild: PA)

Tidigare frontad av Fern Britton och sedan Ainsley Harriot, James, som slutade som värd på Beeb's Saturday Kitchen 2016, sa att han gärna skulle göra hedren när Ready Steady Cook kommer tillbaka.



'Jag tror att jag skulle prova. Det är ett jättebra format. Jag skulle vara mycket långsammare nu än när jag gjorde det, för jag är mycket äldre. Folk minns den serien hur gammal de än var. Det var den mest framgångsrika matlagningsshowen i sin generation, sa han.

Att avslöja att han fortfarande är i kontakt med seriens andra kock, Raymond Blanc, James, 45, sa att de båda tycker att program som MasterChef och Great British Bake Off handlar om underhållning snarare än matlagning, till skillnad från Ready Steady, som han tror publiken lärde sig mycket av.



brad pitt och angelina jolie bröllopsbilder

Fern presenterade matlagningstävlingen från 1994 till 2000 (Bild: BBC)

Ainsley presenterade showen fram till dess att den skedde 2010 (Bild: BBC)

'De är underhållningsprogram. Du lär dig ingenting av det, eller så lär du dig väldigt lite av det. Det är därför de har en budget på miljoner. Vi gör inte. Matlagningsprogram är väldigt olika, de är i en annan parentes. Underhållningsprogram har en enorm budget med stora produktionsvärden. De är bara väldigt olika, sa han.

James, vars nya show, Saturday Morning with James Martin lanserades idag på ITV, har kämpat för en väckelse sedan början av året.

EastEnders -stjärnorna Wendy Richard och Todd Carty gick med Fern för en kändisspecial (Bild: BBC)

Showen pågick i 16 år (Bild: BBC)

'Jag är säker på att (Ready Steady Cook) kommer tillbaka. Det är för bra format för att det ska försvinna i etern. Tiderna kommer att förändras och saker kommer att komma runt igen, sa han till Evening Times i januari.

ray j kim kardashian

'Men när du tror att showen var överallt vid just det ögonblicket i tid, som var överallt, var det en vanlig sak på eftermiddagarna varje vardag och på fredag ​​och lördag kvällar brukade vi göra kändisarna, som var massiva .

'De kommer att renovera många serier och jag är säker på att de också kommer att titta på det'

Se Även: