Låt en krybba öppna butiker i Tesco -stormarknader med den första öppningen nästa månad

Pret A Manger Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

Pret a Manger öppnar butiker i Tesco -stormarknader

Pret a Manger öppnar butiker i Tesco -stormarknader(Bild: James Aldridge / Berkshire Live)



Kafékedjan Pret a Manger ska öppna butiker i Tesco -stormarknader med den första som lanseras nästa månad.



Webbplatserna - som kommer att drivas av Pret snarare än Tesco - kommer att servera färsk mat och varma drycker tillagade av baristaer.



var kom England i Eurovision 2019

Den första butiken öppnar i juni i Tesco -stormarknaden i Kensington, västra London, med ytterligare tre att följa i sommar.

De andra butikerna som kommer att öppna som en del av rättegången kommer att vara några i London, några utanför, enligt The Times.

Det kommer efter att Pret började sälja frysta croissanter och granolaer i Tesco-butiker som en del av ett bak-hem-sortiment.



Kaffekedjan har också nyligen lanserat £ 20 i månaden där du kan få upp till fem kaffe om dagen.

Pret -butikerna kommer att drivas av kaffekedjan snarare än Tesco

Pret -butikerna kommer att drivas av kaffekedjan snarare än Tesco (Bild: Getty Images)



Registrera dig för NEWSAM Money & apos; s nyhetsbrev för de senaste råd och nyheter

Från universell kredit till löptid, anställningsrättigheter, reseuppdateringar och ekonomiskt nödhjälp - vi har alla de stora ekonomiska historierna du behöver veta om just nu.

senaste kändisdöden i Storbritannien

Registrera dig för vårt nyhetsbrev från NEWSAM Money här.

Pret har omstrukturerat sin verksamhet efter att ha varnat för att den tappat ett decennium av tillväxt på grund av koronaviruskrisen.

Det resulterade i att man tillkännagav den planerade nedläggningen av 30 butiker och 2800 arbetstillfällen under de senaste månaderna, efter att ha erkänt att försäljningen har sjunkit 74% sedan pandemin började i mars.

Pano Christou, verkställande direktör på Pret, sa: Förra året ställde vi oss utmaningen att föra Pret till fler människor.

harry och sandra redknapp

Sedan dess har vi lanserat och utvidgat vårt Pret-at-Home-sortiment, vilket ger Pret-glädjen till folks hem över hela landet.

Han tillade: Vi tar detta vidare och tar med Pret -upplevelsen till utvalda Tesco -butiker, vilket gör det ännu enklare för kunderna att njuta av vår nylagade mat och ekologiska kaffe.

En talesman för Tesco sa: Vi är glada att kunna presentera ett nytt partnerskap med fyra butiker med Pret som ger våra kunder en spännande ny mat att gå på.

Den första Pret öppnar i vår Kensington -butik i juni och vi ser fram emot att se hur kunderna reagerar på denna prövning.

Se Även: