Poundland säljer nu online och här är 13 överraskande saker du kan köpa för en pund

Poundland

Ditt Horoskop För Imorgon

Poundland Nu tillåter kunder att köpa sina varor på ett kilo online. Men det finns en fångst - du måste betala en leveransavgift på £ 4 om inte din butik är över £ 50 . Här är några mer ovanliga saker du kan lägga till i din virtuella korg.



1. Retro godis

Rotade du din första uppsättning tänder Flygande tefat eller Sherbet sugrör ? Fick du tillbaka Reese's Pieces från Amerika? Nu kan du köpa dem för en pund.



MEN det är fortfarande värt att shoppa runt . Tesco har en affär på Reese's Pieces där ett paket kostar bara 60 p .



2. Filmer

Du kanske har sett en bunt med DVD -skivor i din lokala Poundland -butik, men att hitta den film du vill ha är mycket enklare online. Glöm inte att sök på DVD -fynd på Amazon också, och om du spenderar mycket på filmer kanske du vill kolla in en streamingtjänst istället. Vi har en nedgång i de billigaste tjänsterna här.

3. Klä upp sig

Varför bry sig om att odla mustasch när du kan köpa sex falska för ett pund ? Matcha det med denna upprörande fjäderboa , detta praktiskt skottglas och fest visselpipa och dessa glödstickor och du har gjort dig helt löjlig för under en femma.

Fyra. Regionala kakor

Poundland har Skottlands finaste delikatess, Tunnocks Teacakes , i både mjölk och mörk choklad märken . Vi såg dem på Tesco för 19p mindre , men vi kunde inte se en bättre affär Real Lancashire Eccles Cakes .



5. Kondomer

Som du kanske förväntar dig från en ansvarsfull fyndbutik, Poundland erbjuder Durex extra värdeskåp . Blyga älskare kan beställa ett paket med tre för bara £ 1, eller 33p en kondom. Men den bästa affären är på ett säkert 12 -pack , som räknar ut vid 8p en kondom. Men gör inte det till din chattuppställning.

Åh, och Poundland gör också graviditetstester .



6. Läsglasögon

Du kan välja mellan olika ramar, fem olika styrkor och färger inklusive rosa, lila och svart. Men om du behöver glasögonen för något farligare än att läsa en äventyrsbok kanske du vill ta lite mer tid att hitta rätt specifikationer.

strikt romanskt skvaller 2019

7. Cykelutrustning

Det är lätt att spendera en förmögenhet på cykelutrustning i en elegant butik, men du kan hänga med i Wigginses med några klick på Poundland. Du kan köpa cykelhandskar , en cykelpump , LED cykellampor och ett punkteringsreparationssats .

8. Viktväktarna

Håll midjan smal men din plånbok fet med Poundlands viktväktare. Naturligtvis, i äkta Poundland -stil, är detta fokuserat på läckra godisar som Karamellmalvor , Ginger Crunch -kakor och färdiga saltade chips .

9. Trikåer

Har du tagit tag i dina helt nya strumpbyxor igen? Du kastar dina pengar ner i ett svart hål, så du kan lika gärna slänga ner mindre av dem. Du kan köpa svarta och naturliga strumpbyxor och knähöjder på Poundland .

10. En bågfil

OK, det finns massor av DIY saker du kan köpa . Men vi drogs naturligtvis mot Poundland junior bågfil och dess samling av hobbyknivar . I verkligheten, hammaren och skruvmejselsats kan vara mer användbart.

elva. Frysta

Om det finns någon i din familj som har sjungit Let It Go on repeat i ett år, då Poundlands Frozen -sortiment är din hemliga källa till presenter. Där & apos; s Fryst choklad , Frysta festplattor , Frysta badbubblor ... du får bilden.

12. Ett piratsvärd

Detta är en del av Poundlands lite kända vapenarsenal, tillsammans med en lång fat sex skytt , och en pil och båge , allt för en pund. Skojar bara, de är leksaker.

13. Djur mat

Du kan mata dina lurviga vänner för billigt tack vare Poundland's hundmat och utbud av kattmat . Där & apos; s tre Felix -kattmatspåsar för ett halvt kilo och två burkar stamtavla för ett pund . Även om vi & d rekommendera att kolla in några av erbjudandena på Tesco också .

Se Även: