Plusstorleksmodellen Ashley Graham skjuter tillbaka på kroppsskämmare efter att ha gått ner i vikt: 'Jag har inte tappat ett kilo'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ashley Graham har varit i mitten av en tyngdstorm och befann sig svara på bodyshamers som sprängde henne för att ha gått ner i vikt som en förebild i plusstorlek.



Buxom beauty, som är en amerikansk storlek 14, arbetar nu med America's Next Top Model efter att ha tagit berömmelse för att vara Sports Illustrated Swimsuit -problemets första plusstorleksskönhet som pryder dess omslag.



Men hon fann sig få värme efter att ha tyckt att gå ner i vikt.



Efter att ha lagt ut en selfie på Instagram av sig själv i en Balmain -skinnjacka medan hon gungade en vit crop top och matchande kjol, sprängde följare hennes & apos; krympande ram & apos; och vänder ryggen till hennes plus-size-rötter.

Instagram

Ashley skrev i Lena Dunhams Lenny Letter och avslöjade att hon hade glatt att dela fotot när hon bar den avancerade designern som vanligtvis inte marknadsför för kvinnor i min storlek.

Medan Ashley har postat regelbundet inifrån gymmet samt försökt kasta bort & apos; plus-size & apos; etikett, insisterade hon på att hon inte har tappat någon vikt.



Verkligheten är att jag inte har tappat ett kilo i år. Faktum är att jag faktiskt är tyngre än jag var för tre år sedan, men jag accepterar min kropp som den är idag, sa hon.

Instagram

Men Ashley insisterar på att hon inte kan vinna oavsett storlek, särskilt som vissa Instagram -användare inte kan dechiffrera mellan en & vacker vinkel & apos; eller äkta storleksändring.



För vissa är jag för kurvig. För andra är jag för lång, för bystig, för hög och nu för liten - för mycket, men samtidigt inte tillräckligt, skrev Ashley.

När jag lägger upp ett foto från en & apos; bra vinkel, & apos; Jag får kritik för att se mindre ut och sälja ut. När jag lägger upp foton som visar min celluliter, bristningar och rullar, anklagas jag för att främja fetma. Cykeln med kroppsskam måste sluta. Jag är över det.

Instagram

Strax efter motreaktionen när hon lade upp det smickrande fotot slog Ashley tillbaka på fans som har tänt på henne efter att hon tycktes gå ner i vikt i de senaste selfiesna.

Plusstorleksmodellen skrev: Folk kommer på min sida och kroppen skämmer mig för att jag är för stor, för att jag är för liten, för att jag inte är tillräckligt bra för deras standarder ...

'Men i slutet av dagen är jag tillräckligt bra för mig. Vinklar kommer att få vem som helst att se större eller mindre ut och jag råkar bara känna min.

Instagram

Ashley - som inte bekräftade att hon gått ner i vikt - fick höra av arga följare att hon var & apos; precis som resten & apos; i Hollywood, när hon tappar kilona.

Jag visste att du gick ner mycket i vikt! Jag är inte längre ett fan av dig du svek många människor! Så jag hittar en annan plus size vacker kvinna, för du är full av s *** !!! #damnshame #justliketherest (sic), skrev på Instagram -användare.

Instagram

Hur kan hon säga att jag representerar plus size -kvinnan när hon tappade hälften av sin vikt? Nu säljer hon sin modelinje till en plus size kvinna och har hon tappat all den vikten? Förlåt men jag kan säga vad jag vill! Hon är en telefon hon använder för att representera det kurviga utseendet nu hon får precis som de hon kämpade så hårt mot i första hand (sic).

Instagram

En annan skrev: Varför förändrar du dig själv? Jag tyckte att du var bekväm att vara dig själv och att vara plus size. Du tappar helt klart massor av vikt.

The View diskuterade varför människor skämde Ashley

Tröttnat på & apos; fans & apos; Ashley kommenterade sin förmodade viktminskning och skrev ett svar till Snapchat där hon skrev: Jag kommer inte att låta andra diktera hur de tycker att min kropp ska se ut för sin egen komfort, och inte du heller.

Hon lade också upp ett foto av sig själv i gymmet under ett träningspass strax efter.

Viewpanelisterna diskuterade Ashleys upplevda viktminskning och Whoopi Goldberg sa: Kanske måste de titta på sig själva och se var deras mål är och var de vill vara.

Medan Sunny Hostin sa: Hon ser bra ut hur som helst. Hon ser underbar ut.

Se Även: