Patriots tränare Bill Belichick ger ett frostigt svar på Miamis Tom Brady manipuleringsböter

Amerikansk sport

Ditt Horoskop För Imorgon

New England Patriots huvudtränare Bill Belichick tilltalade reportrar på ett typiskt sätt med sitt döda uppträdande när han tillfrågades om Miami Dolphins manipulation med stjärnbacken Tom Brady under säsongen 2019.



På tisdagen tillkännagav NFL att Dolphins skulle fråntas två höga draftval - ett urval i första och tredje omgången - och utfärdade böter och avstängning till lagägaren Stephen Ross för manipulering kränkningar som involverar Brady och den ikoniska New Orleans Saints-tränaren Sean Payton de senaste åren. NFL hänvisade till Miamis beteende som 'manipulering av kränkningar av oöverträffad omfattning och svårighetsgrad'.



Ligan fann definitivt att Dolphins hade 'otillåten kommunikation' med Brady mellan 2019 och 2021, medan han spelade för både Patriots och Tampa Bay Buccaneers. Tillsammans med draftvalen har Ross fått böter på 1,5 miljoner dollar (1,2 miljoner pund) och tagits bort från alla NFL-kommittéer på obestämd tid.



På onsdagen på träningslägret fick Patriots tränare Belichick frågan om händelsen och nyheterna kring hans tidigare quarterback. Medan frågan var legitim, svarade Belichick med sitt vanliga uppträdande.

'Ja, jag är inte riktigt orolig för det', sa 70-åringen. 'Vi försöker bara ha ett bra träningsläger här.'

Belichick, som vann sex Super Bowl-titlar tillsammans med Brady under två dominerande decennier för New England, har en historia av att stänga ner frågor från reportrar. Det är troligt att tränaren är rasande på Dolphins eftersom de befanns skyldiga till manipulation med Brady sedan augusti 2019, när den legendariska signaluppringaren gick in i det sista året av sitt kontrakt med Patriots.



 Bill Belichick svarade på ett karaktäristiskt deadpan-sätt när han tillfrågades om Miami Dolphins manipulationsbrott mot Tom Brady
Bill Belichick svarade på ett karaktäristiskt deadpan-sätt när han tillfrågades om Miami Dolphins manipulationsbrott mot Tom Brady ( Bild: Twitter@https://twitter.com/PatMcAfeeShow/status/1554824427069739010)

Tycker du att Miami Dolphins fick ett rimligt straff för att ha manipulerat Tom Brady? Låt oss veta i

Den framtida Hall of Famer fortsatte med att lämna Patriots i free agency, och valde att gå med i Buccaneers där han vann Super Bowl LV under sin första säsong. Belichick tillfrågades igen om han hade några tankar om inte bara ett annat lag utan en divisionsrival som manipulerar inte en av hans spelare utan utan tvekan den största spelaren i fotbollshistorien. Hans svar var återigen kallt.



'Jag är fokuserad på träningsläger här,' tillade Belichick. 'Det är allt i det förflutna.'

Patriots kommer att resa till Miami den 11 september för att spela mot Dolphins för att inleda sin ordinarie säsong 2022. Förvänta dig fyrverkerier, dramatik och fräcka Belichick-svar på pressfrågor.

Se Även: