Oljad upp Kim Kardashian twerks hennes naken byte i X-rankad bikini SnapChat under Mexico flykt

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Har du någonsin velat se en oljad Kim Kardashian skaka sin enorma rumpa?



Hur som helst, det är precis vad stjärnan bestämde sig för att SnapChat på fredagen när hon fortsatte att njuta av sin semester till Mexiko.



Den bytet välsignade stjärnan har visat upp resultaten av hennes viktminskning efter bebisen och under en tillflyktsort med sina barn North och Saint och medan hon kanske gick på mammas uppgifter såg hon till att det fanns tid för lite twerking också.



Kim Kardashian

Kim Kardashian är naken bakom (Bild: Snapchat / Kim Kardashian)

Liggande på hennes framsida får fansen en nära och personlig titt på hennes berömda bakom när hon skakar för kameran.

Det är inte enda gången vi har sett Kim få X-betyg den här veckan.



mrs hinch arm ärr

Hennes vanliga gymuppdateringar har tagits bort under hennes resa över gränsen och istället har vi översvämmats med sexiga baddräktsbilder och videor som visar reality -tv -stjärnans fantastiska kropp.

Instagram

Tidigare på fredagen gled mamma av två i en svart baddräkt med & turbo thot & apos; skrivet över det, medan en annan ser henne visa upp sin lilla mage i ett naken boob -rör och matchande bottnar.



Instagram
Instagram

Stjärnan verkar vara sladdad i olja när hon poserar förföriskt framför en spegel.

Kims senaste snaps kommer efter att den bootylicious stjärnan modellerat en ljusorange tvådelad med ett par små underdelar och matchande långärmad crop top som återigen framhöll hennes kurviga rumpa och smala midja.

aa34 £5 sedel
Kim Kardashian snapchat i Mexiko

(Bild: kimksnapchats/instagram)

Kim Kardashian snapchat i Mexiko

(Bild: kimksnapchats)

Samtidigt var Kim, som har tappat 70 kg sedan sonen Saint föddes i december förra året, på mammatjänster tidigare under semestern när hon slog till stranden med sina underbara barn.

Med en liten rosa spetsbikini stoltserade en fräsch ansikte Kim stolt med sin rikliga klyvning och iögonfallande baksida när hon lekte med North, tre och lilla Saint West, åtta månader, i sanden.

Kim Kardashian i Mexiko

(Bild: kimkardashian/instagram)

Kim Kardashian snapchat i Mexiko

(Bild: kimksnapchats)

Men även om Kim kan se otroligt ut, erkände hon nyligen att hon var sin egen största kritiker.

Den 35-åriga stjärnan sa att hon kämpar för att alltid vara nöjd med sin kropp men Kanye ger henne det 'förtroende' hon behöver för att omfamna sin kurviga ram.

Hon sa: 'Jag är min egen största kritiker, och Kanye är min största supporter.

England vs Wales Channel

'Han uppmuntrar mig alltid och får mig att känna mig säker på att äga alla mina kurvor och visa upp dem.'

(Bild: Splash)

(Bild: Splash)

(Bild: Splash News)

-Att ha en positiv självbild har alltid varit viktigt för mig eftersom det påverkar så många aspekter av mitt liv: mitt arbete, mitt förhållande till min man och mitt liv som mamma.

316 ängelnummer betydelse

'Efter att jag hade [norr] var det en del av mig som var nervös för om jag skulle kunna komma tillbaka till nära min vikt före graviditeten och känna mig trygg igen, eftersom jag nu var 50 kilo tyngre. Jag visste att jag var tvungen att lägga ner mycket arbete, men jag kom dit - det tog mig bra sex eller sju månader. Efter 10 månader kände jag att jag var ännu bättre än tidigare. Jag var kurvigare. Jag kände verkligen att allt hårt arbete lönade sig. '

(Bild: Splash News)

(Bild: FameFlynet)

Och efter att ha fött Saint, satte Kim - som erkänner att hon kände sig mer bekväm med sin förändrade form under sin andra graviditet - ett antal träningsmål, även om de inte var lätta att nå.

Hon erkände: 'Jag bestämde mig för att sätta upp mål för mig själv. Jag var motiverad, men det var tufft! Det är inte lätt att bara studsa tillbaka. '

Se Även: