Nintendo Switch-appen låter dig begränsa dina barns spelande genom att stänga av deras konsol på distans

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

De Nintendo Switch-konsol kan styras från en smartphone-app som låter föräldrar begränsa sitt barns spelande från var som helst i världen.



Nintendo Switch Parental Control iPhone och Android-appen låter föräldrar ställa in speltidsgränser för varje dag i veckan.



När den tiden är nådd kommer barnet att se en varning på skärmen. Om de inte slutar spela kan föräldern se på appen hur långt över gränsen spelandet har gått. Föräldrar kan till och med stoppa spelet på distans om den gränsen uppenbarligen ignoreras.



Nintendo Switch Parental Control-appen tillåter också begränsningar anpassade till ålder med tonåring, barn, små barn och anpassade nivåer tillgängliga.

Föräldrar kan kontrollera vad deras barn delar online i sociala medier. Detta inkluderar begränsning av onlinedelning för specifika spel.

Appen kommer också att hålla reda på hur mycket tid barnet har lagt ner på varje spel. Tanken, enligt Nintendos förklaringsvideo, är att hjälpa föräldrar att komma närmare sina barn eftersom de känner till deras intressen bättre, utan att se sig över axlarna.



Nintendo Switch kommer att släppas den 3 mars till ett pris av £280 med de viktigaste lanseringsspelnamnen som Zelda: Breath of the Wild .

Nintendo Switch
Mest lästa
Missa inte

Se Även: