Nicole Scherzinger 'är angelägen om att slå sig ner och skaffa barn' med Thom efter globetrotting -året

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Nicole Scherzinger och hennes pojkvän Thom Evans är enligt uppgift 'angelägna om att bosätta sig och bilda en familj' efter att ha tillbringat det senaste året på att resa runt i världen tillsammans.



Den tidigare sångaren Pussycat Dolls, 43, har dejtat rugbyhunken, 36, sedan januari förra året, och nu säger en källa att de är redo att ta sitt förhållande till nästa nivå.



Det underbara paret har tillbringat de senaste 12 månaderna eller så på att besöka olika platser tillsammans - inklusive Hawaii, Comosjön i Italien och Yosemite för att nämna några.



365 dagars båtscen

Nu sägs det att de vill bilda en familj, relativt snart, eftersom Nicole vet att 'tiden tickar' på grund av hennes ålder.

Paret är & apos; angelägna om att bilda en familj & apos; Inom en snar framtid

Paret är & angelägna om att bilda en familj & apos; Inom en snar framtid (Bild: Nicole Scherzinger/Instagram)

”Nicole och Thom är extremt älskade. De funderar på att bilda familj och på grund av Nicoles ålder vill de börja snart. Hon vet att tiden går, säger källan till ny.



De tillade: 'De är desperata efter en bebis - Thom ännu mer. Han har alltid velat bli pappa och han skulle inte älska mer än att skaffa barn eftersom han själv är från en mycket nära familj. '

Men Thom vill enligt uppgift göra saker på det 'traditionella' sättet och gifta sig med brunettskönheten först.



'Han älskar barn och han skulle vara en bra pappa, men han vill göra det på rätt sätt. Han är väldigt traditionell och han skulle helst vilja gifta sig först, avslutade insideren.

De är så älskade

De är så älskade (Bild: Nicole Scherzinger/Instagram)

Det verkar som att paret har hittat The One i varandra, eftersom Nicole tidigare har talat om att Thom är hennes 'bästa vän'.

I november sa hon: 'Han är min man ... mannen i mina drömmar. Jag vill definitivt ha barn, i rätt tid. Allt handlar om timing. Det är lite svårt nu eftersom jag ska turnera nästa år, så det är bara att ta tid. Jag har alltid velat ha en familj. '

Thom och Nicole har gjort det mesta av solen

Thom och Nicole har gjort det mesta av solen (Bild: nicolescherzinger/Instagram)

De har dejtat sedan januari förra året

De har dejtat sedan januari förra året (Bild: te11/Instagrm)

'Det har bara varit en välsignelse att få ha ett normalt, hälsosamt förhållande och ta tid för mig själv. Han är min partner i kriminalitet, min bästa vän. '

helikopterkrasch Leicester video

The NEWSAM har kontaktat Nicole och Thoms representanter för en kommentar.

Se Även: