Nicole Scherzinger ser otrolig ut i älskade snaps med pojkvännen Thom Evans

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Nicole Scherzinger och hennes pojkvän Thom Evans ser mer älskade ut än någonsin.



Det genetiskt välsignade paret, som har dejtat i nästan ett år nu, glädde fans med ett urval av söta snaps från deras romantiska helg på Malibu -stranden.



Pussycat Dolls -stjärnan Nicole, 42, började sin romantik med den tidigare rugbystjärnan, 35, efter att de träffades i slutet av 2019 när han tävlade på The X Factor: Celebrity, där Nicole var i domarpanelen.



Efter att ha tagit sig till Instagram på tisdagen bevisade brunettbomben att deras virvelvindromantik har gått från styrka till styrka när hon avslöjade att de njöt av Labor Day-helgen på hennes Malibu-herrgård.

Nicole Scherzinger och hennes vackra Thom Evan ser mer älskade ut än någonsin

Lovebirds visade upp sina tonade fysiker och glödande solbränna när de stod sida vid sida i det söta parets snap.



Nicole valde ett friskt, sminkfritt utseende och slängde också över sina långa mörka lås åt sidan när hon ställde till med en storm.

Sångsensation Nicole bevisade att hon blir vackrare med åren, eftersom fansen inte kunde låta bli att rusa över hennes åldersbekämpande uppträdande.



Åh mitt ord, Nicole är den vackraste kvinnan på denna jord! Jag måste veta hur hon ser så ung ut, delade en nyfiken beundrare.

Denna kvinna åldras som ett fint vin. Egentligen har hon inte åldrats alls ännu en fånig.

Nicole Scherzinger och hennes snälla Thom Evans ser mer älskade ut än någonsin

Brunettbomben accentuerade hennes figur i en baddräkt i satin som gjorde underverk för hennes avundsvärda timglasram.

Hon parade den avslöjande kossan med en böljande mönstrad kjol som innehöll höga slitsar för att visa upp hennes perfekta stift.

Under tiden avslöjade hennes snygga Thom sina utbuktande muskler och sexpack i ett par matchande aztekiska badshorts.

Samtidigt som hon poserade tillsammans med sin stiliga hunk, tackade Nicole de viktiga arbetare som har gjort sitt yttersta för att ta hand om och skydda medborgarna under den pågående coronaviruspandemin.

Pussycat Dolls -stjärnan Nicole, 42, började sin romantik med den tidigare rugbystjärnan, 35, efter att de träffades i slutet av 2019 (Bild: Instagram)

Hon bildade det söta inlägget: Glad #LaborDay -helg. Tack till de viktiga arbetarna för allt ert arbete, särskilt i dessa utmanande tider.

Vi är så tacksamma för dig och firar dig i helgen !.

Nicole och hennes vän Thom Evans har haft en rad överdådiga tillflyktsorter de senaste månaderna som inkluderade destinationer som Portugal och Hawaii.

Från att paddla ombord på den karibiska ön St Lucia till att träffa Thoms föräldrar i Portugal, verkar paret vara på moln nio när de visar upp sin blommande romantik.

Se Även: