Naked Attraction är inställd på ett helt nytt format när Channel 4-chefer sex-up spin-off-show

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Channel 4: s sexade show Naked Attraction är inställd på en spin-off.



Anna Richardson, som är värd för Anna Richardson, ser en singleton som står inför sex nakna människor som till en början är gömda i bås i en rad färgglada bås.



Deras kroppar och ansikten avslöjas gradvis genom på varandra följande rundor, från fötterna uppåt, tills de står helt nakna framför sin blivande partner som sedan väljer att ta dem på en dejt - där de kommer att se varandra i kläder för första gången.



Channel 4-programmet, som ofta gör rubriker på grund av sitt sexade format, går nu i en ny riktning efter att ha stormat TV under de senaste fem åren.

Chefer har nu siktet inställt på Naked Attraction Hotel, som följer en liknande urvalsprocess men i en helt annan miljö.

Channel 4: s sexade show Naked Attraction är inställd på en spin-off

Channel 4: s sexade show Naked Attraction är inställd på en spin-off (Bild: Kanal 4)



En tv -insider berättade Solen: Observationsproducenterna gjorde att tävlande på showen ofta slutade med att de önskade att de hade gått med ett av de andra valen.

Men i de flesta fall var det för sent att träffa dem eftersom de hade lämnat processen.



Så tanken bakom att ha ett hotell är att alla deltagare efter urvalsprocessen finns kvar på en plats och kan ha datum med flera personer.

Telexperten fortsatte: Det är lätt att glömma med Naked Attraction att serien inte bara handlar om avsnittet där människors nakna kroppar avslöjas, det handlar också om deras faktiska dejtingupplevelse när de har tagit på sig kläderna igen.

jane anderson clive anderson
Den galna serien går nu i en ny riktning efter att ha stormat TV de senaste fem åren

Den galna serien går nu i en ny riktning efter att ha stormat TV de senaste fem åren (Bild: Kanal 4)

Hotellversionen av den populära Channel 4 -serien är tydligt inspirerad av First Dates som står framför franska stjärnan Fred Siriex.

Det kommer efter att TV -fans krävde att Naked Attraction skulle ställas in förra månaden.

Rasande fans ifrågasatte hur serien någonsin kom på sändningen - efter det senaste 'mest chockerande ögonblicket' specialavsnittet sändes.

Den kontroversiella dejtingshowen har sänds på Channel 4 sedan 2016, men vissa fans tycker att det är dags för det att skärpas.

TV -fans krävde att Naked Attraction ställdes in förra månaden

TV -fans krävde att Naked Attraction ställdes in förra månaden (Bild: Kanal 4)

Den nuvarande åttonde serien av serien innehåller sammanställningsavsnitt som utforskar några av de bästa stygga bitarna från de senaste fem åren.

Ett speciellt avsnitt som sändes i veckan inkluderade flashback -scener från det allra första avsnittet - som inkluderade en manlig tävlande som hade ansiktet på en elefant tatuerat runt hans penis.

Medan en annan tävlande förklarade för att visa programledaren Anna Richardson att hans ovanligt långa och tjocka tunga hade använts för att tillfredsställa kvinnliga älskare.

Naken attraktion

Showen har varit på våra skärmar sedan 2016 (Bild: Kanal 4)

chelsea rivals anslagstavla

Några TV -fans begärde att Twitter förra månaden begärde att showen skulle bli förstörd.

En tittare rasade online: Varför i helvete är Naked Attraction en sak? Ärligt talat är jag sexpositiv men någon måste avbryta detta.

Andra ifrågasatte hur programmet någonsin fick det att sändas i första hand, med en tweeting: 'Den tiden på natten där det är för sent att starta något så att du bara tittar på 15 minuter med Naked Attraction -fyllmedel och fortfarande inte kan tro att det existerar. '

Efter de senaste nyheterna om Naked Attraction Hotel ser det inte ut som att den sexiga showen är på väg någonstans ännu.

Se Även: