Mamma-av-två omvandlar badrummet för bara £ 95 med B&M och eBay fynd

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Ombyggnaden kostar bara £ 95



Den walisiska mamman och DIY -hackaren Charlotte Greedy hade fått nog av sitt gamla badrum och skulle inte låta en låg budget hindra det.



Istället använde 27-åringen från Pontyclun uppfinningsrikedom snarare än att stänka pengar för att få en fantastisk sluteffekt för mindre än £ 100.



'Badrummet var helt slut, jolleseg och skitigt, så det behövde en makeover men jag behövde göra det på en budget när jag precis hade flyttat in,' berättade Charlotte för pengarbesparande samhälle LatestDeals.co.uk .

Så mamma-av-två, som delar sitt arbete på Instagram på @missgreedyshome, letade efter saker för att förändra det som inte skulle kosta jorden.

'Jag köpte en rulle funky vinyl från B&M för 39,99 £, köpte lite spraylim och en pennkniv och satte det nya golvet över det befintliga golvet', sa hon.



Jag köpte sedan en förvaringsenhet under diskbänken från ebay för att dölja alla rörledningar du kunde se, målade väggarna med ett badkar med billig £ 10 vit färg från B&Q och det blev helt förvandlat. Den totala kostnaden var knappt £ 95!

Hur badrummet såg ut innan hon började arbeta



Charlotte fick idén till sin förvandling när hon var ute och handlade.

'Jag fick idén när jag gick in i min lokala byggvaruhus och såg några fantastiska funky golvplattor i marockansk stil, sa hon.

Jag tänkte att det måste finnas ett billigare sätt att få den looken!

'Jag märkte på nätet att B&M sålde en vinyl i marockansk stil i butiken så jag gick direkt till min lokala i Cardiff Bay, och det var en rulle kvar-resultat!

patsy kensit på i morse

Den fantastiska färdiga effekten kostade bara £ 95

”Jag köpte spraylim och en pennkniv, gick hem och målade väggarna vita och la sedan golvet.

Nästa sak var att dölja rören - jag hade sett några diskbänksskåp i B&M men ingen hade det temat jag tänkte efter.

Jag tittade på ebay och hittade min gråa med en träplatta, beställde den och den var klar!

'Vinyl är superenkelt att lägga själv och om någon vill uppdatera sitt badrum på en budget skulle jag starkt rekommendera att få lite' där ute 'golv, eftersom det skapar en fantastisk effekt!

Charlotte får nu komplimanger på sitt badrum

Och mamma-av-två kunde inte vara lyckligare med den slutliga effekten.

'Jag trodde inte att det skulle bli så trevligt som det har varit, sa Charlotte. Jag känner nu inte behovet av att renovera mitt badrum på länge.

'Jag får så många komplimanger om golvet - folk tror att de är riktiga plattor!

Se Även: