Michelle Keegan och Luke Pasqualino chockar åskådare med sitt 'mysiga' beteende på en utekväll

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Mark och Michelle

Mark och Michelles äktenskap är fortfarande 'stenhårt'



Michelle Keegan och Luke Pasqualinos nära relation har tydligen & chockat & apos; deras medspelare.



Stjärnorna i Our Girl, som har fullt upp med att skjuta den efterlängtade andra serien av BBC-armédramat, tros ha kommit nära under sin tid att arbeta tillsammans på serien.



Faktum är att deras & apos; mysiga & apos; Vänskap tros ha satt tungor bland sina andra medlemmar på uppsättningen nyligen.

En källa berättade för oss: 'Det är ingen hemlighet att Michelle och Luke är väldigt nära varandra.'

(Bild: MARK CAMPBELL/MCPIX)



'De festade tillsammans i Sydafrika med resten av rollistan och åskådarna var chockade och hur mysiga de var.'

Men källan fortsatte med att tillägga att trots att de tvingades spendera tid isär, är Michelle och Marks äktenskap starkare än någonsin.



'Men hon insisterar på att hennes äktenskap med Mark är stenhårt och att de alla är nära eftersom de alla varit borta tillsammans ett tag och bildat ett starkt band', tillade källan.

Det kommer när Michelle fick syn på att umgås med den spännande musketörsstjärnan Luke när paret njöt av en dag på uppsättning tillsammans.

(Bild: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Och av våra exklusiva bilder att döma lät hon och stiliga Luke inte regna under inspelningen dämpa deras dag.

Michelle visade upp sin naturliga skönhet med avskalat smink, hår sopat upp i en hästsvans och en grön kaki -jacka och tittade kärleksfullt på Mark Wright -looken när de stod med besättningen utanför en vit skåpbil.

Däremellan tog paret ihop sig under skydd av ett enormt orange och svart paraply som hölls över dem av en pliktskyldig produktionsmedlem mellan tagningarna.

(Bild: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Och när det blev för blåsigt tog Michelle på sig en vattentät grå kappa och skyddades ännu en gång av Luke, som lade en arm runt axeln och lutade sig in.

I andra skott drog de ihop sig, promenerade arm-i-arm när de promenerade vid en sjö.

Och i ett särskilt kryptiskt ögonblick verkar Michelle till och med kasta en vattenflaska i vattnet, medan en intet ont anande svan och hennes cygnetter flyter förbi.

(Bild: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Vänner har insisterat på att paret inte är annat än vänner.

Michelle spelar korporalen Georgie Lane i den nya femdelade serien, medan Skins-skådespelaren Luke, 26, spelar huvudman Special Forces-officer Elvis Harte.

(Bild: MARK CAMPBELL/MCPIX)

iain stirling och laura whitmore

Men tidigare i veckan visade den tidigare TOWIE -stjärnan Mark Wright, 29, tvivlar på att han och Michelle fortfarande är mycket förälskade - publicerar en återkastningsbild av dem på stranden och ser fantastiska ut på stranden.

(Bild: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Han bildade bilden: TBT me and THE ONE !!.

Paret gifte sig tillbaka i maj 2015, men har drabbats av rykten om att deras förhållande är i trubbel, delvis föranlett av deras hektiska arbetsscheman.

(Bild: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Michelle var också avbildad utan sin vigselring på hennes födelsedag. Men en kompis sa: De delar sig inte. De är så älskade. Ringen är bara lite stor så Michelle sliter inte alltid på den av rädsla för att förlora den.

Marks syster Jessica Wright slog också tillbaka på påståendena tidigare i år.

(Bild: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Hon sa: Det är hemskt för dem men de måste resa sig över det och de gör det. Jag känner för att ständigt behöva försvara sitt förhållande, även om de inte gör det för att de inte ger sig på!

Det är extremt irriterande. Jag tycker så synd om dem eftersom du inte vill ha negativa vibbar kring ditt förhållande.

Se Även: