Michael Sheen 'kämpade i flera år med Kate Beckinsale split och var en jävla upp'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Michael Sheen har öppnat om hur djupt hans splittring från Kate Beckinsale påverkade honom efter att de skiljde sig 2003.



Den 51-årige skådespelaren sa att han kämpade med att Kate var i USA med sin dotter Lily, medan han var baserad i Storbritannien och inte kunde få visum för att stanna över Atlanten.



Michael beklagade också hans förmåga att 'f *** up' i intervjun genom att säga fel eller genom att avslöja för mycket information, vilket ledde till problem i hans personliga liv.



Michael pratade med Annie Macmanus på hennes podcast Changes och öppnade om slutet på hans åtta års förhållande med Kate.

Michael Sheen och Kate Beckinsale under My VH1 Awards 2001 (Bild: FilmMagic)

Han sa: 'Att gå igenom den upplevelsen av ett förhållande som går sönder och får ett litet barn, och sedan på grund av att min dotter och hennes mamma bor i ett annat land, måste leva på ett nytt ställe medan jag går igenom hela den upplevelsen, som är svårt nog.



'Jag hade inget arbetsvisum för att stanna i Amerika, så varje gång jag lämnade fick jag åka tillbaka till Storbritannien.'

Michael fortsatte: ”Jag visste aldrig om jag skulle få komma in igen. Så jag slutade behöva få arbete i Storbritannien eftersom jag inte riktigt fick något arbete i Amerika.



'Det fick mig verkligen att ifrågasätta vissa saker om mig själv.'

Kate Beckinsale, Lily Mo Sheen och Michael Sheen ses 2016 (Bild: GC Images)

Michael sa att han också tyckte att bländningen i medias strålkastare var en kamp och tillade: 'Det var särskilt svårt, för när jag gjorde intervjuer eller liknande för de projekt jag arbetade med ... fortsatte jag bara upp, jag skulle säga fel i intervjun.

'Det tog mig lång tid att lära mig. Om det finns en chans att du ska gå upp, prata bara inte om det.

'Och naturligtvis kommer människor att vilja försöka få dig att prata om saker för det är så de gör sin karriär.'

*Ändringar med Annie Macmanus är tillgängliga varje vecka på Apple, Spotify, Acast och alla andra podcastleverantörer.