Michael Bublés fru 'förstenas' för sångaren när dödshot hotar att klippa av fingrarna

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Luisana Lopilato , 32, har avslöjat att hon har fått kyliga dödshot.



De kommer efter anklagelserna om falska övergrepp mot hennes sångare Michael Buble, 44.



Den argentinska skådespelerskan erkände att förvrängda främlingar berättade för dem att de skulle sticka eller skjuta Michael när han nästa steg i landet.



Bekymrade Luisana avslöjade också att hon hade fått foton av vapen inklusive knivar efter kritik av den kanadensiska crooner från personer som kände att han hade misshandlat sin fru under en Instagram Live.

Luisana Lopilato, 32, har avslöjat att hon har fått kyliga dödshot (Bild: luisanalopilato / Instagram)

Mamman av tre, som har tillbringat coronavarningen med sin familj i Kanada, tvingades försvara sin man efter kontroversen som genererades förra månaden av bilder av 44-åringen som böjde sin långsiktiga kärlek.



Michael stämplades som en manlig chauvinist efter armbågsvideon och publiceringen av gamla filmer som plockats isär av argentinska medier, inklusive ett klipp där han sa till Luisana: You're dead.

Den blonda skönheten berättade för det argentinska tv-programmet Intrusos att det älskade paret fick mycket stöd, men mitt i det fanns det också mycket hat.



Warped främlingar berättade för henne att de skulle sticka eller skjuta Michael

Michael stämplades som en manlig chauvinist efter armbågsvideon (Bild: luisanalopilato / Instagram)

'Vi fick mycket kärlek från människor men du skulle inte tro hur många människor som skickade foton med vapen som sa att de skulle döda Mike när han nådde Argentina, foton på knivar från människor som skrattade och sa att de skulle klippa av fingrarna, lämna en bomb för oss eller slå honom.

'Det gjorde mig rädd och jag känner mig fortfarande lite rädd'.

Hon tillade: ”Det är inte trevligt att få dödshot. Det var många hot. De positiva meddelandena vi fick var fler än dem, men jag är orolig för min familj. Jag led mycket med det som hände.

Skådespelerskan insisterade på att Michael aldrig varit aggressiv mot henne

'Det gjorde mig rädd och jag känner mig fortfarande lite rädd' sa Luisana om dödshoten

”Det orsakade också Mike mycket smärta. Han älskar Argentina och han älskar att vara med mig i Argentina när jag arbetar. Han älskar de vänner han har i Argentina. Kan du föreställa dig hur det känns att få ett foto från Argentina av en unge som håller i ett vapen och varningen: 'Detta är vad du kommer att få när du kommer hit!'.

Luisana insisterade ännu en gång att Michael aldrig hade varit aggressiv mot henne och de hade utsatts för en 'falska nyheter' -virvelvind på sociala medier, och sa: Mike är en gentleman som alltid är bekymrad över att försöka göra mig ännu mer lycklig än jag redan är.

Nu har paret fått rådet att sluta dela Instagram Lives (Bild: WireImage)

'De människor som står mig nära, mina vänner och familj, vet det. Vi led mycket med dessa anklagelser. Om dessa människor jag inte känner och inte vet något om oss ville skada mig, så uppnådde de det, särskilt efter att jag kom ut offentligt för att säga vad sanningen var och de inte ville höra den '.

Luisana reagerade i efterdyningarna av anklagelserna om falska övergrepp förra månaden med att säga att hon skulle välja sin man tusen gånger om och försäkrade allmänheten om att hon inte hade några problem i sitt äktenskap.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

En talesman för Buble insisterade senare: Allt vi behöver göra är att träffa dem tillsammans på Facebook Live varje dag. De är jämlika och kärleksfulla partners och behandlar varandra med största respekt. De är ett vackert par.

Nu har paret fått rådet att sluta dela Instagram Lives.

Se Även: