McDonald's ändrar menyn och återvänder gamla favoriter efter populär efterfrågan

Mcdonald's Corporation

Ditt Horoskop För Imorgon

Restaurangkedjan sa att den sakta tar tillbaka sin fullständiga meny



harry stylar fyra bröstvårtor

Snabbmatjätten McDonald & apos; s tar tillbaka två av sina menyklassiker denna vecka - inklusive lunchpaket och den nya & apos; dagens omslag & apos; handla när arbetare återvänder till kontoret efter månader av nedstängning.



Kedjan sa att dess Crispy Sweet Chilli Chicken och Crispy BBQ & Bacon Wraps kommer att återvända från 29 juli, med alternativet 1,99 £ måltidsavtal också tillbaka från onsdag.



Tillkännagivandet kommer inför regeringens nya Eat Out To Help Out -kampanj, som kommer att erbjuda kunderna 50% av mat- och dryckesräkningen, upp till 10 £ per person, från och med den 3 augusti.

En talesman för McDonald sa att den kommer att delta i programmet - en rabatt för alla matgäster som äter, inklusive dagens inslag & apos; för £ 1.

Michelle Graham-Clare, Vice President Food and Marketing, McDonald’s UK och Irland sa: ”Under de senaste veckorna har vi testat vilka menyalternativ vi kan återinföra samtidigt som våra restaurangteam kan arbeta säkert.



mcdonalds cajun kycklingfolie

Sallader och omslag gör comeback (Bild: McDonald & apos; s)

'Vi har hört klart och tydligt på sociala medier att kunder saknar Big Flavour Wraps -sortimentet, så vi är glada över att kunna ta med de två mest populära smakerna denna vecka, tillsammans med vår sidosallad.'



Den här veckan kommer ytterligare 144 restauranger att öppna i England, Skottland och Nordirland för att äta middag, medan resten öppnar i tid för lanseringen av Eat Out To Help Out -kampanjen.

catherine zeta jones älskling knoppar av maj

den följer på 700 restauranger förra veckan , efter månader av sociala distansprov i hela landet.

Snabbmatskedjan sa att filialer i Wales kommer att förbli stängda i linje med pågående lokala regeringsrestriktioner.

Den sa att sociala distansåtgärder kommer att vidtas när sittplatser återvänder, med kundnummer reglerade för att förhindra trängsel.

När de anländer kommer kunderna att bli ombedda att använda handsprit och följa säkerhetsåtgärderna på restauranger för att hålla dem, andra kunder och restaurangteam säkra.

Få de senaste pengaråd, nyheter och hjälp direkt till din inkorg - registrera dig på NEWSAM.co.uk/email

Mat serveras endast vid bordsservering med kunder som kan beställa direkt till sitt bord via My McDonald’s App, i kassan eller kiosken.

Kedjan kommer också att arbeta med NHS: s spårningstjänst och uppmanar alla kunder att lämna sina kontaktuppgifter om de väljer att äta i.

Detta kan göras via en smartphone eller en QR -kod som kommer att finnas tillgänglig på varje bord.

Kunder kommer att bli ombedd att lämna namnet på den ledande medlemmen och antalet personer i gruppen samt ett telefonnummer, datum och tid för besöket och restaurangnumret.

ricci och vicky delas

Pågående säkerhetsåtgärder inkluderar också enkelriktade markörer och uppmuntrar alla kunder att betala via kontaktlösa där det är möjligt.

Se Även: