Love Island vattenflaskor: Var kan man köpa personliga flaskor för 2018 -serien eller billiga alternativ

Love Island

Ditt Horoskop För Imorgon

TV -apparater över hela landet övertas nu fullt ut av Love Island, när den långa, heta sommaren på ön börjar.



Men förutom Jack's bländande ljusa tänder, så finns det en annan sak som vi fånga denna månad: Love Island berömda vattenflaskor.



Vill du ha en själv? Du kan få de officiella flaskorna på eBay och börja hydrera dig själv a la Adam, Kendall och Alex.



Ställer tillbaka dig £ 17,99 per pop (inklusive leverans), de vita flaskorna har samma hetrosa Love Island -logotyp som de officiella tv -programmen. Allt du behöver göra är att låta säljaren veta ditt namn.

De officiella flaskorna finns på eBay

Love Island själv tar också in de ikoniska flaskorna, med den officiella Love Island -butiken som också säljer flaskor för 15 £ (plus 3,50 £ porto) antingen från deras webbplats eller Love Island -appen (tillgänglig för båda Äpple ochtelefoner).



clare balding partner alice

Och den här gången finns det också gott om andra Love Island -varor, inklusive personliga Love Island -telefonväskor, tvättpåsar och armband för alla tag, alla med samma uttalande Love Island -teckensnitt.

Detta telefonfodral ger dig en tenner tillbaka - exklusive leverans



Om du inte har lust att slänga ut nästan 20 £ på en vattenflaska har vi spårat några lite billigare versioner av sommarens topptillbehör, alla med samma uttalande sippy straw, liksom vårt smygande hack för hur få en vattenflaska i Love Island -stil för bara 1,95 kr.

Liknande alternativ för Love Island vattenflaskor

(Bild: Levereras av WENN)

Personlig vattenflaska, £ 13,99

(Bild: Etsy)

familjekläderidéer

Denna personliga vattenflaska har också ett funky hetrosa teckensnitt och är perfekt för sommaren. Låt bara säljaren veta vilket namn du vill så kommer de att hitta på ett åt dig. Få det från Etsy här .

Färgglada Flip halmflaska, £ 8

Trots att den är gjord för cyklister kommer den att se lika bra ut på våra strandhanddukar

Plocka upp den eftertraktade flaskan i din favoritfärg, med några snygga gummiringar som präglar flaskans botten. Och du kan få det i tid för morgondagens avsnitt, eftersom flaskan är berättigad till Amazons bästa leverans. Få det från Amazon här.

Camelbak Eddy flaska i grönt, £ 14

Kungen av vattenflaskans värld

Camelback är känt som ett av de största namnen i dryckesflaskindustrin, med Love Island -flaskan som antar sin berömda no tipping -teknik. Vänd bara upp bettventilen och sippa. Få det från John Lewis här.

Camelbak vattenflaska med personligt anpassat namn, £ 15,49

Blanda den bästa tekniken med Love Island -stilen

Om du har lite extra pengar att spendera kan du gå ut med dessa personliga flaskor från etsy, med den ikoniska Camelbak -flaskan i en färg du väljer, med ditt namn tillagt. Få det från Etsy här.

var är peter kay

Läs mer

Love Island
Vem är Love Island -berättaren? Vattenflaskor Älskar Island America Bästa bikini -looken från Love Island

Tritan läckagesäker vattenflaska, £ 9,90

Öppna den enkelt med en hand

Förutom kungen av alla sugrör har den här högteknologiska flaskan också en bärbar ring på den, så att du enkelt kan fästa den på en snodd som Love Island-pojkar och tjejer, eller bara din vanliga ryggsäck. Få det från Amazon här.

Yum Yum Seagull vattenflaska, £ 10,99

Ett vackert mönster som matchar designen utan läckage

inställt på livslotterinummer

Smyckad med ett vackert måsmönster som är perfekt för sommaren, kommer denna kitschversion att hålla komplimangerna rullande länge efter att programmet har avslutats. Få det från Lakeland här.

Unibos flaska halm titan drycker flaska, £ 5,65

Välj din favoritfärg för det så viktiga sugröret (Bild: Unibos)

En av de billigaste av partiet, den har samma flaskform och flip halm som vi alla känner och älskar, men i en annan nyans. Få det från Amazon här.

Se Även: