En tillbakablick på Billie Piper och Chris Evans äktenskap när hon 'vänder sig till honom' efter att Laurence Fox splittrades

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Bille Piper och Chris Evans

Bille Piper och Chris Evans



Efter chocknyheten är hennes äktenskap med Laurence Fox över efter åtta år, det är Billie Piper första make - Chris Evans - som skådespelerskan påstås ha vänt sig till för att få tröst.



Medan paret bekräftade 'inga tredje parter', var inblandade i slutet av förhållandet, Chris & apos; fortsatt vänskap med sin ex -fru - insiders har hävdat - blev en stridspunkt med Laurence.



En källa sa: Hon lutade sig till Chris när äktenskapet började gå fel. Han är hennes själsfrände.

Laurence blev alltid irriterad av att han sprang till exmaken varje gång de argumenterade-och Chris fru är inte heller särskilt imponerad.

Men han är väldigt skyddande för henne och när det är problem kommer Billie alltid att vända sig till Chris.



Billie Piper och Laurence Fox deltar i 60th London Evening Standard Theatre Awards på London Palladium

Billie Piper och Laurence Fox har bekräftat att de skiljer sig (Bild: WireImage)

Omedelbar kemi

Paret träffades första gången 2000 när Billie var 17 år, hon hade redan varit i rampljuset i tre år och träffade fortfarande 5ives Richie Neville.



När hon skrev i sin självbiografi 2006 - Förkortad från växande smärtor - erkände Billie att det hade varit kärlek vid första ögonkastet.

Billie och Chris på TFI fredag ​​2000

Billie och Chris på TFI fredag ​​2000

Medgav att hon alltid hade 'fancied honom', Billie hävdade att de hade en 'naturlig affinitet' när hon dök upp på hans TFI Friday Show sommaren 2000, trots hennes nerver att han skulle håna henne för att vara en popstjärna.

Den dåvarande tonåringen såg honom inte igen förrän i december samma år när hon gick med honom på sin Virgin -frukostshow, där han skämtade att de skulle 'gifta sig och sälja bilderna till Hello.'

När han frågade henne till sin julfest kunde hon inte gå men de bytte nummer och han bad henne ut.

Första dejten

För deras första dejt tog den 34-åriga mediamogulen tonåringen på en barcrawl, innan han hamnade på Stringfellow nattklubb i London.

Deras åldersskillnad på 16 år var tydligen ett problem för programledaren, och Chris berättade för Billie att han 'önskade' att hon var 'minst 26' under den tuffa natten.

Chris & apos; romantisk gest

Det stoppade dock inte deras blommande romantik och dagen efter kom Chris till Billies hus med en Ferarri på 100 000 pund täckt av röda rosor - trots att hon inte kunde köra - och bad henne att gifta sig med honom.

CHRIS EVANS OCH BILLIE PIPER

Paret blev kär i huvudet

Skrev 2006 om det ögonblick som Billie erkände att hon hade sopats helt av fötterna.

Han sa till henne: 'Jag vet att du inte bryr dig om något av det här och inte heller jag, men jag var tvungen att stoppa dig i dina spår. Om du inte vill ha det, sälj det och ge det till välgörenhet. Jag tycker att du är underbar. Vill du gifta dig med mig?'

Chris Evans och Billie Piper

Chris köpte Billie en £ 100 000 Ferrari efter deras första dejt

Hon avslöjade: 'Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. Vad är etiketten när den presenteras med en racerbil? Kom in, antar jag. Jag gjorde just det. Jag ville att Chris skulle se mig i den. Jag ville visa honom att jag gillade det. Och det jag verkligen ville var att kyssa honom. Jag vinkade till honom och vi fick en snabb pik. Jag sa: 'Tack.'

Richie -romantik

Brittiska popstjärnan Billie Piper och pojkvännen Richie Neville från popgruppen

Billie avslutade sin tvååriga romantik med Richie Neville för den 34-åriga programledaren (Bild: Getty Images)

Billie hade träffat 5ive Richie Neville on-off i två år när hon träffade Chris. Efter parets andra dejt ringde hon till honom och avslutade romantiken innan han sprang iväg med radio -DJ på juldagen till Maderia.

Oskiljaktig

Efter semestern hävdade Billie att 'popprinsessan' hade försvunnit och hon gick aldrig tillbaka till sin lägenhet eller föräldrars hem. Hon gick ut på sin musikkarriär, skilde sig från sin chef och föll ut med sina föräldrar över förhållandet när de påstod att de 'överväger' att sälja en berättelse om den nya romantiken.

Billie Piper och Chris Evans bildades i London cirka 2000.

Paret flyttade ihop omedelbart (Bild: James Curley/NEWSAMpix)

Dr Who -stjärnan hävdade att starten på deras förhållande var en virvelvind av roligt och efter att tidigare ha kämpat med anorexi kände hon sig slutligen lycklig med Chris och började njuta av livet.

Äktenskap i Las Vegas

Billie Piper under hennes bröllop med Chris Evans i Las Vegas

Under deras bröllop i Las Vegas (Bild: NEWSAMpix)

Bara fem månader efter deras första dejt gifte sig Billie och Chris vid en hemlig ceremoni i Las Vegas i maj 2001. Bruden bar flip -flops och en sarong, medan Chris var i skjorta och solglasögon.

Efter att ha knutit paret tillbringade paret de närmaste 18 månaderna med att resa världen, innan de bosatte sig på Chris & apos; Surrey hem.

Sprickor dyker upp

Två år senare dock och de goda tiderna tog slut. Sångerskan hade återuppfunnit sig själv som skådespelerska och hade fått rollen som Dr Who: s assistent Rose i den omdampade sci-fi-serien.

David Tennant och Billie Piper i Dr Who (bild: BBC)

Billie spelade Rose i Dr Who

Paret hade enligt uppgift 'skrikande rader' över Billies blomstrande skådespelarkarriär.

En disenchanterad Chris var enligt uppgift obekväm med berömmelse och liv i rampljuset och brottet om hans 'brist på stöd' sades vara en stor faktor i deras uppbrott.

Paret avslutade äntligen sitt äktenskap 2004, när sångaren blev skådespelare och började dejta studenten Amadu Sowe.

Vänzonen

Chris Evans och Billie Piper (Bild: Getty Images)

Trots deras splittring förblev de nära

Trots deras splittring insisterade Billie 2005 på att Chris alltid skulle vara hennes bästa vän.

Hon sa till Sunday People: 'Chris räddade mig från mycket och hjälpte mig så mycket med mitt liv.

'Han är så inspirerande och ljus och lysande.'

game of thrones sophie turner

När Billie träffades med skådespelaren Laurence 2006 tog det inte lång tid för Chris att träffa den nya mannen i hennes liv.

Enligt MailOnline besökte DJ: n sin tidigare fru och hennes pojkvän i deras stuga i West Sussex i juni 2007, innan trion njöt av en utekväll tillsammans.

Läs mer:

Vänlig skilsmässa

Billie gifte sig med Laurence Fox 2007

Billie gifte sig med Laurence Fox 2007

Utekvällen ägde rum bara 48 timmar innan parets skilsmässa avgjordes i Londons högsta domstol.

Det tidigare paret ringde till och med varandra den dag det bekräftades för att se till att det andra inte var alltför upprörd.

Läs mer:

Närmare än någonsin

Trots uppbrottet stannade de nära, pratade i telefon varje dag enligt MailOnline och träffades minst en gång i veckan.

Chris försöker trösta Billie

Chris försöker trösta Billie (Bild: XPOSURE)

2007 var det Chris hon vände när hon var orolig för sin kommande scendebut. Paret avbildades utanför ett kafé, med en upprörd Billie som höll huvudet i händerna när Chris försökte trösta henne.

Chris och fru Natasha Shishmanian var gäster på Billies bröllop

Chris och fru Natasha Shishmanian var gäster på Billies bröllop

Senare samma år var Chris och hans nya fru Natasha Shishmanian gäster på Billie och Laurence & # 39; s nyårsbröllop. De förblev vänner i många år och 2013 blev Billie inbjuden till Chris & apos; 50 -årsjubileum frukostprogram för Radio Two och tog med sig sin man.

Läs mer:

Läs mer:

Chris -faktorn?

Trots närheten mellan BBC-presentatören och hans ex-fru tycktes han fortsätta med hennes nya make.

Förra sommaren sågs paret hänga ihop utan skådespelerskan i London.

Laurence Fox sett med Chris Evans

Laurence umgås med Chris i London 2015 (Bild: Goff)

När Billie och Chris splittrades 2006 sa hon: Jag är glad att jag gifte mig med Chris och glad att vi nu är själsfränder utan att vara älskare.

'Det är vad jag vill ha från Chris, den ultimata vänskapen.

Billie var där i publiken när tv -programledaren återupplivade sin show TFI fredag ​​i höstas. Bara tiden får utvisa om hon och Laurence förblir så nära.

Se Även: