Line Of Duty -tittare lämnade i 'totalt tillstånd av chock' av dramatisk avslöjande och oväntad död i gripande seriefinal

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Line Of Duty -tittare var chockade över den dramatiska avslöjandet av & apos; Balaclava Man & apos; och chockdöd för en nyckelfigur i kvällens gripande seriefinal.



s club 7 nu

Showchefer hyllades för att ha organiserat en dödlig skottlossning i den spända klimaxen när AC-12: s Ted Hastings dödade mysteryattacken, vars identitet har lämnat tittarna i spänning i veckor.



& apos; Balaclava Man & apos; avslöjades äntligen i kvällens spännande avslutande avsnitt som flera personer som ingår i ett skumt kriminellt nätverk, snarare än en enda angripare.



Twisten chockade fansen som de förväntade sig & apos; Balaclava Man & apos; att maskeras som en välbekant karaktär, men det visade sig vara en okänd ganglandfigur.

(Bild: BBC)

AC-12 lyckades sätta ihop bitarna (Bild: BBC)



(Bild: BBC)

Tittarna tog till Twitter för att ge sin reaktion på det chockerande slutet på serie fyra av det populära kriminaldramat.



En fläkt sa: 'Omg #Plikt är så spänd att jag känner att jag precis tappat fem år av mitt liv !! '

En annan tillade: 'Jag fick precis en hostpassform i ett totalt chocktillstånd #plikt '

En tredje sa: ”Det var fantastiskt. Rulla på nästa säsong. #Plikt '

(Bild: BBC)

(Bild: BBC)

manchester city parade 2018

Polisens korruptionsthriller höll fans på kanten av sina säten under den timmars långa klimaxen till serien, som började med att Roz (Thandie Newton) under skjut släpade sina barn till ett hotell medan poliser sökte hennes hus efter bevis.

Nick Huntley (Lee Ingleby) grillades av officerare av officerare på stationen, inklusive DS Sam Railston (Aiysha Hart), som inte har setts sedan hon dumpade Steve (Martin Compston) i den senaste serien.

Våra hjältar från AC-12 spårade sedan Roz och Nicks rörelser under Supt Ted Hastings (Adrian Dunbar) vakande öga.

(Bild: BBC)

(Bild: BBC)

Nick avslöjade att hans fru tvingades få hennes arm amputerad för att hon hade MRSA, vilket fick laget att äntligen räkna ut att hon var inblandad i mordet på Tim Ifield.

Efter att ha hittat de avhuggna fingrarna och blodiga kläderna togs Roz till stationen och erkände alla hennes brott för att få sin man i klarhet.

Hon sa: 'Jag erkänner att jag av misstag har dödat Timothy Ifield. Hans blod ligger över mina kläder, hans DNA i mina naglar.

önskas ner under ansöka

(Bild: BBC)

Hennes man Nick var oskyldig (Bild: BBC)

Jag är ingen dålig person, tillade Roz. Kanske hade du gjort detsamma om du varit i min situation?

Steve svarade: 'Jag hade slutat förr. Jag skulle kunna gå och du skulle ha två händer. '

AC-12 vände sedan sin uppmärksamhet mot tvivelaktiga Jimmy, som gjorde den chockerande bekännelsen om identiteten på Balaclava Man.

(Bild: BBC)

(Bild: BBC)

Nyrekryteringen Jamie försökte fly med Jimmy, efter att AC-12 upptäckt att han arbetade med ACC Derek Hilton (Paul Higgins) hela tiden.

love island 2019 memes

En spänd skottlossning följde snabbt, där Ted sköt ihjäl en av Balaclava -männen innan Hilton hittades död under mystiska omständigheter.

De sista krediterna bekräftade att Michael Farmer släpptes ur fängelset, Jimmy och Roz fängslades båda och Hastings misstänktes inte längre för korruption och hade kommandot över AC-12.

Tittarna måste vänta till nästa serie för att se vad som händer med Balaclava Men och vem AC-12 kommer att sträva efter nästa.

Se Även: