Lejoninnan Jill Scott spelar in ett rörande meddelande till förste kapten som tackar henne för att hon banat väg

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Lejoninna Legenden Jill Scott har tackat den första damkaptenen Sheila Parker någonsin för att hon 'banat vägen' för deras framgång.



De England mittfältaren, 35, filmade en rörande video till Sheila, 75, på kaféet i Manchester som hon driver med sin partner Shelly, innan paret flyger iväg på en välförtjänt semester.



vad betyder 22 andligt

Glad poserar hon med sin guldmedalj från söndagens spektakulära nederlag över Tyskland, säger hon i den personliga videon: 'Hej Sheila, jag ville att du skulle veta att du är en del av Lioness-familjen - den första kaptenen någonsin, här är guldmedaljen och jag hoppas du vet att du har spelat din roll också. Så från alla som nu är med i lejoninnorna, tack så mycket för att du banade väg för oss alla och jag hoppas att du vet att du är uppskattad - tack!



 Jill Scott
Reportern Laura Connor träffar Jill Scott

Medan jag var ute och tog en kaffe i Manchester, stötte jag på Jill i hennes butik i Northendon, Boxx2Boxx - uppkallad efter hennes ökända roll som box-to-box-mittfältare.

Mellan att baka kaffe till sina kunder sa Jill till mig: 'Jag har spelat för England i 16 år så att vinna nu i det här skedet av min karriär... Jag har bara inga ord.'

 Chloe Kelly
Jill med Chloe Kelly när de firar hennes segermål mot Tyskland ( Bild: Getty Images)

Trots att man bor i - utan tvekan! – världens mest kända fotbollsstad, jag kan inte säga att herrspelet någonsin har intresserat mig.



Men jag har förvandlats till ett superfan i fotboll tack vare lejoninnornas otroliga prestation i årets turnering.

 Lejoninna seger
Laget slog Tyskland med 2-1 ( Bild: AFP via Getty Images)

Och spelare som Jill har inspirerat kvinnor i sitt eget lag som Chloe Kelly, 24 - paret var på bild när de firade efter Chloes extraordinära förlängningsmål.



Jill tillägger: 'Det är så fantastiskt att se de yngre spelarna komma igenom som Chloe och hur bra de gör det. Spelet har förändrats så mycket och jag hoppas bara att vi gjorde skillnad för dem.”

momo nummer uk whatsapp

Se Även: