Halloween -kostymer i sista minuten - DIY snabba och enkla hemgjorda outfits för barn

Halloween

Ditt Horoskop För Imorgon

Få barnen att se skrämmande ut - gratis med dessa DIY -hack



Halloween har kommit, och det verkar bli större och större (och mer krävande) för varje år.



För att inte tala om dyr, men om du eller dina barn behöver en Halloween -kostym är det möjligt att tigga, låna eller till och med göra en gratis.



Från att hugga gamla kläder till att cykla upp ett paraply (ja, det är verkligen en sak), vi har sammanställt några kunniga sätt att skapa en hemskt bra kostym gjord av allt skräp du har hemma.

f1 förarlöner 2021

Så slå inte in i butikerna innan du har kollat ​​innehållet i din papperskorg ...

Halloween kostymidéer för barn, spädbarn och tonåringar



Visa galleri

Hitta en färdig kostym gratis

Fråga dina vänner, familj eller grannar om någon har en passande dräkt som du kan låna till festligheterna. Prova att lägga upp ett meddelande på Facebook .

Om du är medlem i din lokal Freecycle eller Freegle grupp, lägg sedan ut en begäran 'Efterlyst' för att se om någon har en kostym undanstoppad i sina skåp som de gärna vill ge bort eller låna ut.



Hacka gamla kläder

Gör och reparera

(Bild: Gör och reparera)

aretha franklin senaste föreställning

För barn, gamla t-shirts gör superenkla kappor -de kan vara superhjältar eller häxor och trollkarlar, beroende på hur läskiga de vill vara.

Och det finns en stor Harry Potter-kappa gjord av en gammal t-shirt här .

bt telefonbedrägeri tryck 1

Gamla t-shirts kan också användas för att göra enkla skelettdräkter, som demonstrerats av den amerikanska konstnären Queen Martha Stewart .

Om du känner dig mer äventyrlig, du kan göra en spindelwebversion som den här . Handledningen kräver en filt, men jag tror att det här skulle fungera med en gammal kjol eller t-shirt också.

Sugar Bee hantverk

(Bild: Sugar Bee crafts)

Du kan göra en superenkel häx- eller Dracula -kappa från en gammal kjol genom att helt enkelt klippa en linje hela vägen från fållen upp till och genom midjebandet . Sy sedan ett enkelt hölje och trä igenom lite band så att det kan bindas löst runt halsen.

Ett steg upp från den traditionella Halloween -kostymen att använda ett gammalt lakan för att göra en spökdräkt, det här inlägget här visar dig hur man gör en söt version för barn med ett örngott .

Läs mer

Halloween 2019
Vad är Halloween? Halloween dekoration idéer Bästa skräckfilmer Halloween fakta och trivia

Upcycle ett paraply

Ondsk galen vetenskapsman

(Bild: Evil mad scientist)

Gör en Bat -kostym av ett gammalt paraply ! Detta är genialt och nästan värt att offra ett obrutet paraply för.

familjesemester i Spanien 2018

Du kan också använda ett paraply som grund för en manetdräkt .

Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart

Bli kreativ med huvudutrustningen

Varje bra häxa behöver en hatt, så här hur man gör en egen pappersmaskinversion. Det kanske inte ser ut att vara köpt perfekt, men det är typ av poäng, och det kommer att hålla barnen upptagna under en halv period medan de är upptagna med att göra det.

Om du inte vill gå hela svinen, kan du raida barnets hantverkslåda och göra 'subtil Halloween' med denna spindelhår-do .

Jen Gale är en pengarbesparande bloggare. Hon skrev om sitt år då hon inte köpte något nytt My Make Do and Mend Year och fortsätter blogga kl Gör dig och reparera .

Se Även: