Kylie Minogs tv -bröllop med Jason Donovan utlöste en nationell besatthet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kylies bröllop, eller brist på, har blivit en nationell besatthet(Bild: Getty Images)



Bilden av Kylie Minogue som går längs gången har blivit ett ögonblick av sann popkulturhistoria.



Men medan Scott och Charlenes bröllop i grannar sågs av 20 miljoner britter 1988, var det bara början på en 30-årig offentlig besatthet av Kylie som knyter knuten på riktigt.



Under årtiondena sedan hon sjöng om att ha tur, tur, kär i tur, har hon tålt massor av tårar på kudden, som vridit från huvudspinnande passionerade affärer med rockgudar, steniga splittringar med modeller och ett misslyckat engagemang med en mycket yngre skådespelare.

Kanske är det därför fans har blivit överspända att hon kanske planerar att säga att jag gör det till GQ -tidningschefen Paul Solomons, 46, efter två års dejting.

Kylie Minogue och Paul Solomons säger att de är lyckliga som de är (Bild: Dave Benett/Getty Images för HUGO BOSS)



För det första verkade skådespelerskan Billie Piper läcka nyheterna genom att hänvisa till den walisiska Paul som Kylies fästman, och hans styvmamma verkade bekräfta det.

Reps för Kylie, 52, förnekade det och sa att de är lyckliga som de är, men Kylie fick alla att snurra runt igen efter att ha lagt upp en bild på henne som hade en ring på sitt förlovningsfinger i en fotografering.



bästa surfplattorna för under 100 £

Kylie har förnekat rapporter genom att säga: Vi älskar alla kärlek, men rykten går ur handen.

Men den största frågan är varför hennes bröllop, eller brist på, har blivit något av en nationell besatthet.

Psykologen Dr Pam Spurr tror att Kylies ikoniska grannbröllop felaktigt kan få fans att tro att äktenskapet är hennes ultimata dröm.

Kylie Mingogue och Jason Donovan som Charlene och Scott i grannar på deras ikoniska bröllopsdag (Bild: kanal 5)

Dr Spurr säger: Ett så populärt såpoperabröllop kan skapa förväntningar på att ett bröllop är vad Kylie verkligen vill. Men det kan ha satt igång mycket framtida tryck på henne.

Folk måste vara medvetna om att när vi berättar för en kändis i ett tweet- eller Instagram -meddelande hoppas vi att de gifter sig, det kan orsaka smärta. Vi sätter våra egna förväntningar på dem.

Om Kylie säger att hon inte drömmer om att gifta sig, är det dags att vi respekterar henne.

Kylie sa själv 2018: Den första kärleken, det är det bästa. Jag vet inte att äktenskapet är något för mig.

Kylie och före detta Joshua Sasse (Bild: Dave J Hogan/Getty Images)

jessica hayes älskar ön

Hon har inte saknat romantik länge men hennes dejtinghistoria har inte varit en rosbädd. Faktum är att hon har haft sin del av taggiga problem.

Tidigare när hennes bubbelperm rann ut från toppen av en hatt, dejtade hon på skärmen maken Jason Donovan. De blev
ultimata, rena drömparet.

Men 1989, efter tre år tillsammans, krossade Kylie sin kollega Aussie genom att dumpa honom i ett fjärrsamtal, innan hennes ångande kärleksaffär med INXS-frontman Michael Hutchence.

Kylie lade rykten om förlovningen till sängs (Bild: instagram.com/kylieminogue)

Jason berättade för NEWSAM 2016: Det var en extremt smärtsam avsked.

Jag tog lång tid att återhämta mig efter det - år. Hon råkade springa in i famnen på periodens största rockgud, just killen som jag i hemlighet ville vara. Det var ett ganska stort slag att ta.

Michael lämnade Kylie förstörd när han dumpade henne, men han gav henne en ny sexbombbild.

Kylie sa om Michael: Sex, kärlek, mat, droger, musik, resor, böcker, you name it, han ville uppleva det. Som hans partner fick jag också uppleva mycket av det.

Michael, som dejtade modellen Helena Christensen efter sin romantik med Kylie, tog sitt eget liv 1997

anna richardson stämmer perkins

Kylies fling 1991 med Lenny Kravitz var lika kort som hennes berömda guldbyxor. Hon gick vidare med fotografen Stéphane Sednaouimale innan hon bodde hos modellen James Gooding i London i tre år. Deras uppbrott var otäckare än fru Mangle på krigsstigen.

Kylie och Michael Hutchence (Bild: Andrew Murray/REX/Shutterstock)

James-som erkände att han fuskat Kylie med modellen Sophie Dahl-stämplade Kylie som en självbesatt, praktiskt taget vänlös, kontrollfreak.

Sångerskan läkte hennes trasiga hjärta med franska skådespelaren Olivier Martinez som var hennes sten efter hennes bröstcancerdiagnos 2005. Paret delades i godo 2007 och Olivier gifte sig och fick en son med skådespelerskan Halle Berry.

Kylie dejtade senare den spanska modellen Andres Velencoso som hon träffade 2008 medan hon filmade en annons. Sedan 2016 meddelade Kylie sitt förlovning till skådespelaren Joshua Sasse, som var 13 år yngre.

Kylie med sitt före detta Olivier Martinez (Bild: Getty Images Sport)

Inom ett år var deras äktenskapsplaner i flimrar när rykten virvlade om att Joshua flirtade med en annan skådespelerska.

Kylie åkte till Thailand i sex dagar för att läka. Hon sa: Mitt fysiska system äventyrades. Jag tror att det kallas ett nervöst sammanbrott.

Hon tillade: Jag trodde aldrig att jag skulle gifta mig. Att bara gå igenom 'vara förlovad' verkar som ett experiment.

Kylie sa också: Jag har alltid varit mer intresserad av romantik över äktenskap.

De fans som vill se hennes bröllop borde kanske ta tag i vävnaderna och se en omgång av Scott och Charlenes stora dag istället.

Se Även: