Kris Jenner planerar naken Playboy -fotografering 58 år - och kommer att följa i dottern Kim Kardashian

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kris Jenner bikini instagram pic

Vem kan skylla henne?(Bild: krisjenner / instagram)



Medan hennes dotter Kim Kardashian orsakar all sorts drama med sin Vogue -coverhoot - verkar det som att den självutnämnda Queen of F ****** Allt har bestämt sig för något eget.



Den obefläckade (men lite vittrade) 58-åriga Kris Jenner är 'i sitt livs bästa form', så förhandlar naturligtvis med Playboy om att bli NAKED för den ikoniska tidningen.



En källa berättade för värme: 'Kris har pratat om att posera för Playboy -tidningen ett tag nu. Hon är i sitt livs bästa form och vill visa upp det.

'Bikinibilden som hon publicerade på Instagram nyligen fick ett gott mottagande som hon sa:' Varför inte? & Apos; '

Artikeln i det senaste numret av värme citerar en talesman för Playboy: 'Vi kommenterar aldrig på det här sättet eller det andra om dessa typer av rykten.'



david legeno harry potter

Men vaktmästaren skulle inte vara den första i Kardashian -klanen som pryder de berömda Playboy -sidorna tillsammans med de glamorösa kaninerna.

Kim, 33, glimmade upp tidningen 2007 efter att Kris övertalat henne att göra det.



'De kanske aldrig frågar dig igen. Gör det och du kommer att ha dessa vackra bilder att titta på när du är i min ålder, sa hon till Kim då.

Kim poserade för Playboy 2007 (Bild: SPLASH/ TWITTER)

Den första delen av Kim och Kanye West kontroversiella intervju med Vogue har publicerats - och det är lika galet som du hade hoppats.

donna vekic stan wawrinka

Från konstiga smeknamn till udda selfies och prata om att deras egen mamma dör, har modetidningen öppnat en ny mystisk dörr till deras offentliga liv.

Här är fem saker du behöver veta från årets mest omtalade intervju.

  1. Det är inte bara selfies som Kim är besatt av-hon erkänner att hon klädde upp sin dotter North i några av Kanyes stora kedjor, en Louis Vuitton-väska och ett par Nike Air Jordans för sina självstilade hemmafotografier. Fantastisk.
  2. Kanye kan trots allt vara ett geni! Ja, vi skojar. Men han har gjort en stop-frame-video av North i hennes ‘naturliga rörelser’ och redigerat den för att se ut som om den tio månader gamla bebisen dansar break.
  3. Kim har alltid varit materialistisk. Hon minns att hon var åtta eller nio och satt i Kris garderob med sin syster Kourtney, när paret diskuterade vem som skulle få vad när deras mamma dör.
  4. Hon är den självutnämnda drottningen av F ***** g Allt men det är inte det enda smeknamnet Kris Jenner har. Det är avslöjat att hon går under namnet Lovey, inte mormor!
  5. Kardashian -klanen är lika fåfänga som vi alla trodde att de var. Kris kontor är staplat med familjemärkta produkter och tidningsuppslag - inklusive en inramad kopia av den främmande fästman Bruce Jenners GQ -omslag från 1979.

Försidan stoltserar med #WorldsMostTalkedAboutCouple öppnar deras redan mycket offentliga liv för high-end-tidningen.

I nya bilder som läckt ut online från Kimyes intervju förklarar det hur Vogue -författaren Hamish Bowles gick med paret på besök i världens mest glamorösa städer, från London till Paris till Los Angeles, 'i deras strävan efter världsdominans ... och den perfekta bröllopsklänningen. '

Den livfulla reality-tv-stjärnan är avbildad iklädd en flytande elfenbensbandslös bröllopsklänning värd 7 000 dollar ombord på en privat jet. Kanye håller den förstfödda på bilden med titeln 'Flying high. Delar ett privat ögonblick.

I ett annat skott tar Kim - som visar upp sin enorma förlovningsring - en selfie med North i den spegelväggiga plantskolan, medan pappa Kanye fångar ögonblicket på en iPad.

Det har redan smällts för att det är kraftigt redigerat eftersom varken förälder eller barns reflektion kan ses.

Visa galleri

Se Även: