Kim Kardashian kommer att dokumentera 1,6 miljarder pund skilsmässa från Kanye West i två realityserier

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kim Kardashian och Kanye Wests äktenskap är över efter sex år(Bild: ABACA/PA -bilder)



Kim Kardashian kan dokumentera sin skilsmässa på 1,6 miljarder pund från Kanye West i inte bara en utan TVÅ realityserier.



The Keeping Up With the Kardashian -stjärnan har redan filmat den 20: e och sista serien av den lukrativa E! realityserie, med filminspelning i januari - ungefär när de första rapporterna om hennes förestående skilsmässa framkom.



Serien kommer att visas nästa månad, med kameror som följer realitystjärnan under de sista nio månaderna av hennes äktenskap med rapparen.

Amerikanska källor har sagt att Kanye - som har medverkat i serien sedan 2013, men inte som en av dess huvudstjärnor - är mycket osannolikt att komma med i några kommande scener.

Senare i år, när familjen Kardashian avslutar sitt mångåriga förhållande till nätverket E!, Kommer systrarna och matriarken Kris att flytta till Disneys Hulu-kanal, där deras nya serie kommer att visas i slutet av detta år.



Detaljer om vilka program som ingår i familjens avtal på 70 miljoner pund är ännu inte bekräftade, men när de tillkännagav det nya partnerskapet noterade Walt Disney TV -ordförande Dana Walden överklagandet av den oskriptade realityserien.

Superstjärnparet vid MTV Video Music Awards 2016 (Bild: Getty)



På fredagen lämnade Kim in papper som bad om skilsmässa från sin man på nästan sju år Kanye vid Los Angeles County Superior Court och bad om gemensam vårdnad om deras fyra barn; döttrarna North, 7 och Chicago, 2; och sönerna Saint, 5 och Psalm, 19 månader.

Men deras uppgörelse kan inkludera en munkavle som förhindrar paret att avslöja intima detaljer om skilsmässan själv - antingen i reality -tv, i musik i intervjuer.

Kim har anställt Johnny Depps skilsmässeadvokat, Laura Wasser - som också representerade henne under hennes andra skilsmässa från basketspelaren Kris Humphries. Paret splittrades 72 dagar efter att de firade sina bröllop med ett bröllop på 7 miljoner pund 2011.

Kim flydde till Las Vegas med musikproducenten Damon Thomas år 2000, när hon bara var 19. Hennes första äktenskap slutade efter fyra år.

Kim har anställt Johnny Depps skilsmässoadvokat (Bild: Getty)

Amerikanska källor har insisterat på att hennes splittring från Kanye kommer att vara vänlig med en som rapporteras säga: Detta kommer att vara en ganska enkel och förhoppningsvis snabb process.

Paret, som tecknade ett avtal före äktenskapet, inkluderar tillgångar till ett värde av 74 miljoner pund.

En insider sa: Det är väldigt sorgligt, även om de har kämpat nu i flera månader.

betydelsen av nummer 28

De försökte få det att fungera men det skulle bara inte vara. De har växt isär.

Det kommer efter ett omtumlande år för paret, efter att Kanye - som har bipolär sjukdom - lanserade ett bud på att kandidera till USA: s president, offentligt stödd av Kim.

Han verkade också bedrövad vid flera tillfällen när han diskuterade en eventuell skilsmässa från Kim och kritiserade hennes familjs beteende.

Kim talade senare till försvar för sin lysande men komplicerade make och bad att allmänheten skulle ge nåd mot hans psykiska hälsa.

Kim och Kanye med sina fyra barn (Bild: kimkardashian/Instagram)

I januari, när inspelningen avslutades för den sista serien någonsin av Keeping Up With the Kardashians, bröt rapporter i USA om att Kim skulle ansöka om skilsmässa.

Spekulationer har ökat sedan Kim och Kim slutade bära sin vigselring på 1 miljon pund.

Paret, som gifte sig i maj 2014, tillbringade också julen isär, med Kanye kvar på sin ranch på 10 miljoner pund i delstaten Wyoming, medan Kims familj firade i Kalifornien.

Enligt affärstidningen Forbes är Kanye - en rappare och grundare av Yeezy fashion line - värd cirka 952 miljoner pund med Kim värderad till cirka 660 miljoner pund tack vare hennes realityprogram, skönhetsserier, underkläder och andra företag.

Se Även: