Katie Price och Kris Boyson får matchande £ 7 000 TÄNDER i den senaste plastikkirurgiska tiden

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Katie Price och Kris Boyson har tagit sin romantik till nästa nivå genom att få ihop matchande tänder.



Medan vissa par kan samordna färger på det udda bröllopet, eller till och med få gratisfärg tillsammans, har Katie och Kris gått ett steg längre genom att få samma kroppsmodifiering - vilket kostar dem enorma £ 7 000 VARJE.



Bara några veckor efter att Katie gick under kniven för att få en annan ansiktslyftning, har hon och toyboy Kris sprungit tillbaka till Turkiet för att fixa tänderna med faner som kostar tusentals pund - även om det är troligt att paret gjorde dem som en freebie i utbyte för att marknadsföra kliniken.



De sågs båda blinkande med sina nyförvärvade flin utanför tandläkarcentralen, där Katie kollade in sig i sin telefonkamera och tog dussintals foton av sina nya gnashers.

Katie Price och Kris Boyson har sprungit till Turkiet för att få matchande tänder (Bild: BACKGRID)

Katie gjorde en oförskämd gest när hon pappades på kliniken (Bild: BACKGRID)



Hon kunde knappt stänga läpparna över munnen sedan den senaste operationen, som inkluderade en brasiliansk rumplyft för att runda ut hennes rumpa.

Den 41-åriga mamman på fem fick också lyfta och dra åt huden i ansiktet, plus kirurgi på området under ögonen för att bli av med baggy skin.



Hon genomgick en fettsugning samtidigt för att hantera den senaste 10 kg viktökning som hon erkände på Loose Women fick henne att känna sig 'äcklig'.

Den plastikkirurgiska fanatiker har tidigare fått arbeta med sitt leende, men lämnades i vånda 2017 när hon fick sina 10-åriga faner renoverade i Turkiet, vilket ledde till en medicinsk nödsituation.

Luften blinkade sina nya gnashers i solen (Bild: BACKGRID)

Kris såg överlycklig ut med sina £ 7k nya tänder (Bild: BACKGRID)

'Mina faner var 10 år gamla så jag behövde nya. Jag gick bakåt och framåt från Turkiet för att reda ut dem, sa hon till panelen Lösa kvinnor i november samma år.

peter kay turer 2017

'Förra veckan hade jag lösa kvinnor, de gav mig alla dessa antibiotika. På vägen kände jag mig riktigt sjuk.

'Jag insåg att jag inte hade läst rutan. Jag är allergisk mot penicillin så jag var riktigt sjuk i flera dagar efter det.

Hon fick kraftiga blåmärken i munnen tack vare ingreppet och kunde inte prata ordentligt eftersom de tillfälliga fanerna var för stora.

En månad senare begav sig Katie tillbaka till Turkiet för att få de sista fanerna monterade, men på grund av hennes allergi måste de sättas in utan smärtlindring.

Katie har blivit varnad för att inte genomgå en operation igen (Bild: BACKGRID)

Katie har tidigare genomgått en hel mängd kirurgiska ingrepp (Bild: Joan Llado / GTres / SplashNews.com)

'Jag är tillbaka, jag är glad, jag är på ett bra ställe med ett leende på en miljon dollar', sa hon senare.

Det är oklart varför Katie skulle behöva ännu mer behandling på tänderna bara 18 månader senare, men hon har tidigare erkänt att hon aldrig tackar nej till gratis operation.

Bara förra månaden hävdade rapporter att den tidigare glamourmodellen var tillbaka i samtal med sin kirurg om att få den skrynkliga huden på nacken nippad och tucked, trots att läkare varnade för att hon kan utsätta hennes kropp för mycket påfrestningar.

'Katie har inte kunnat gå ut mycket och mopar runt i huset, så hon har hejat upp sig själv genom att titta på de olika kirurgiska alternativen,' sa en källa till solen.

Hon sågs när hon kramade sin sida efter den senaste lipon (Bild: BACKGRID)

'Hennes turkiska kirurg är desperat efter att arbeta med henne igen. Hans verksamhet har blomstrat sedan hon skrev om det. De har haft massor av förfrågningar från Katie fans över hela världen. '

Insideren tillade: 'Hon frågade kirurgen när hon var i Turkiet om han kunde ändra något på henne kirurgiskt, vad skulle han ändra? Och han sa att han tror att hon behöver huden på hennes nacke för att köpas upp till samma utseende som hennes ansikte.

'Han tror att hon behöver strama upp huden, samt att hon ska klippa och nypa och stoppas bakom hårlinjen. Hon har tittat på det och är väldigt angelägen eftersom hon tror att hon har en kalkonhals och det får henne att se gammal ut.

Läs mer

charlotte crosby gymkläder
Katie Price plastikkirurgi
Katie före och efter & apos; Mitt f ** ked-up ansikte & apos; Tvingas få ansiktslyft När boobjobb går fel

Se Även: