Kate Garraway hyllade 'rödglödande' när hon gled in i en blå klänning för GMB -värduppgifter

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kate Garraways val av garderob på måndagens Good Morning Britain har uppskattats av TV -fans.



Programledaren, 53, dök upp i serien tidigt på morgonen i en fantastisk koboltblå klänning.



Det vackra plagget kramade om Kate's avundsvärda figur och innehöll en ringning i halsen och vita pipor med matchande knappar över bysten.



Kates långa ben accentuerades med spetsiga klackar och blondinen kompletterade sitt utseende med glödande smink.

Kate Garraways val av garderob på måndagens Good Morning Britain har uppskattats av TV -fans (Bild: ITV)

fred dibnah nettovärde

Strax efter att stjärnan visade sig på skärmen tog fans till sociala medier för att berömma ITV -favoriten för hennes felfria utseende.



En tv -tittare skrev på Twitter: ' @kategarraway min Gud. Du är helt fantastisk i morse. De är vackra. '

Andra tillade: 'Wow @kategarraway du ser fantastisk ut i morse. Vilken start på veckan och @kategarraway rocka en klänning som de flesta tjugotalet inte kunde dra av, spektakulärt.



Programledaren, 53, dök upp i serien tidigt på morgonen i en fantastisk koboltblå klänning (Bild: ITV)

För att bevisa att ensemblen var en hit, berömde andra: ' @GMB @kategarraway ser het ut idag ',' @kategarraway ser bra ut i blått i morse .... 'och' Jösses damerna ser rödglada ut idag. '

Kate går igenom en tuff tid då hennes älskade make Derek Draper, 53, fortsätter att återhämta sig från Covid-19 och har inte lämnat sjukhuset sedan han blev inlagd.

Derek - som Kate delar barnen Billy och Darcey med - blev inlagd på sjukhus i mars efter att ha drabbats av coronavirus.

Han sattes senare i en inducerad koma som varade 13 veckor - som han vaknade från i juli men han är fortfarande på en lång väg till återhämtning och ligger kvar på sjukhus.

Blondinen avslutade sin look med glödande smink

Dereks återhämtning kommer att bli en långsam process eftersom viruset har 'attackerat allt', lämnat honom med blodproppar i lungorna, hål i hjärtat och gjort honom diabetiker och läkare har varnat Kate för att Derek aldrig kommer att återhämta sig från skadan hans kropp.

De förödande nyheterna om Dereks tillstånd fick Kate att ta en längre ledighet från GMB för att vara med sin familj, innan hon trotsigt återvände till showen i juli med huvudet högt.