Kanye West 'planerar att vinna tillbaka Kim Kardashian efter att hon skildes från Pete Davidson'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kanye West sägs vara redo för att lansera en förnyad kampanj för att vinna tillbaka ex-frun Kim Kardashian efter hennes chockskiljning från Pete Davidson.



Den 45-åriga rapsensationen var gift med 41-åriga före detta sexbandsstjärnan Kim 2014 men de splittrades 2021 och fick sin skilsmässa klar tidigare i år.



Efter kollapsen av hennes äktenskap inledde Kim en högprofilerad romans med 28-årige komikern Pete – med paret som tros ha träffats för första gången i oktober förra året och offentliggjorde sin kärlek i början av året.



Men rapporter kom på fredagen om att paret hade brutit upp – och nu ska Kanye ha noterat sin möjlighet att slå till och försöka vinna tillbaka mamman till sina fyra barn

  Kanye West och Kim Kardashian
Kanye West hoppas kunna vinna tillbaka ex-frun Kim Kardashian ( Bild: Getty Images Nordamerika)
  Kim Kardashian, Kanye West, chicago, norr, helgon, psalm
Kim och Kanye delar fyra barn tillsammans; North West, Chicago och sönerna Saint och Psalm ( Bild: Instagram)

En källa berättade Solen på söndag: 'Den här splittringen driver bara Kanye att pressa hårdare för att vinna Kim tillbaka och få henne att avbryta deras skilsmässa.

ian hindle gift med dianne oxberry

'I månader berättade han för sin fru att hon och Pete inte var avsedda att hålla.



'Och även om Kanye inte var Petes största fan, fokuserade han de senaste veckorna på att visa Kim att de var kompatibla och en solid familj.'

Men en annan källa sa till publikationen att Kim 'osannolikt' kommer att ändra sig över deras skilsmässa som slutfördes i mars.



  Pete Davidson och Kim Kardashian
Kims romans med Pete Davidson förklarades över på fredagen ( Bild: Getty Images för The Met Museum/Vogue)

Kim och Petes romans kämpade i sin linda när de mötte nästan konstant bombardement från Kanye när han utmanade deras romans.

Rapparen kom med chockerande anklagelser mot Kim och hennes familj – och antydde att hon hade organiserat en lönnmördare för att döda honom och att de anklagade honom för att vara på droger.

Han gjorde också beslöjade hot mot Pete genom sin musik, med våldsamma texter mot komikern och en musikvideo som visar rapparen begrava en bild av SNL-stjärnan levande.

Nyheten om Kim och Kanyes splittring dök upp på fredagen – med källor nära Kim som snabbt ställde upp för att föreslå att hon drog ur kontakten.

En källa sa till PageSix: 'Pete är 28 och Kim är 41 - de är bara på väldigt olika platser för tillfället.

'Pete är helt spontan och impulsiv och vill att hon ska flyga till New York, eller vart han än är på ett ögonblick. Men Kim har fyra barn och det är inte så lätt. Hon måste fokusera på barnen.'

  Kim Kardashian
Kim är singel igen efter att ha separerat från Pete ( Bild: Getty)

Medan en annan källa sa att även om de har 'mycket kärlek och respekt för varandra', gjorde de långa avstånden och krävande arbetsscheman det verkligen svårt att upprätthålla ett förhållande.

myleene klass i strumpor

Pete har blivit brutalt hånad online under slutet av förhållandet - med många fans som skämtar om att han tatuerade sig för att hedra Kim och hennes familj bara veckor före splittringen.

Se Även: