Jade Goodys mamma Jackiey Budden avslöjar varför hon säljer sin sena dotters ägodelar

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jade Goodys mamma Jackiey Budden har avslöjat varför hon bestämde sig för att sälja några av sin sena dotters barndomspositioner.



Jackiey förklarade att hon behövde hitta ett jobb efter att ha fått förmånerna reducerade efter att värdarna Philip och Amanda frågade henne om det beslut hon nyligen tog.



'Jag kom precis hem en kväll och nästa morgon fick jag det här brevet där jag sa att jag hade en översyn av min bostadsförmån och kommunalskatt. Det här var den 1 oktober, förklarade hon.



gå med hundar i snö

'Samma dag som jag fick brevet som de hade sagt att jag inte är funktionshindrad längre. Jag gick för en bedömning, vilket du gör vart sjätte år och det tar ungefär tre eller fyra veckor och sedan kommer det tillbaka och du får antingen poäng eller inte och de sa att jag inte är död, jag är inte blind, jag kan inte & apos; går inte och jag använder min högra hand så jag är inte inaktiverad längre [sic]. '

meghan markle piers morgan

(Bild: REX)

Jackiey - som tappade användningen av sin vänstra arm efter en motorcykelolycka - tillade: Under åren har jag använt min högra hand - det har gått 29 år nu - och det är överansträngt, och jag är under sjukhuset för tillfället med detta, och det tar tag i det. Så jag kan arbeta, jag har inga problem med det, och jag vill inte logga in ... det var ganska förödmjukande. Och jag fick det här brevet.



”Det var så stressande, jag grät… det inkomststöd jag brukade få betalar alla mina autogiro, så jag var inte orolig för räkningar. Och innan Jade dog var jag i efterskott på cirka 8 000 pund och jag rensade allt, och jag har aldrig varit i efterskott sedan hon har gått. Och nu är jag i efterskott på £ 500 eftersom ingen har berättat att de har stoppat det ... och jag vill inte gå till domstol eller bli vräknad.

(Bild: REX)



rik mayall gift med

På hennes syfte att försöka få lite pengar från sina döttrar barns ägodelar, sa Jackiey, jag tror att om Jade levde - trots att hon är här - skulle hon fortfarande föredra att jag skulle göra det än att vara i den situationen som jag är in. Jag har så mycket av Jades gamla ägodelar, några riktigt gamla böcker och vagnar.

Samtidigt talade Jackiey om de 20 000 pund hon fick från Jades testamente, ja, hon skrev under testamentet och jag får fickpengar. Det är med skattemannen för tillfället, men det kommer fortfarande. Men för närvarande kämpar jag på att jag lever av mitt handikapp för att betala min hyra. Så jag ringde Christie’s och förklarade allt jag hade [att sälja] och fick rådet att ta med på auktion eftersom det finns några riktigt seriösa samlare där ute för vad mina vagnar är. Jag kommer att sälja dem och min rävpäls ... och böckerna.

Se Även: