Jada Pinkett Smith avslöjar slående förvandling när hon rakar bort håret

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jada Pinkett Smith avslöjar slående förvandling när hon rakar bort håret

Jada Pinkett Smith avslöjar slående förvandling när hon rakar bort håret(Bild: INSTAGRAM)



Jada Pinkett Smith har översvämmats av beröm efter att ha rakat huvudet för ett dramatiskt nytt utseende.



Den 49-åriga tv-stjärnan, som delar barnen Willow och Jaden med maken Will Smith, hävdar att hennes dotter & apos; fick henne att göra det & apos; som hon med säkerhet visade upp sin nya stil.



I den söta snap, som Jada och Willow båda delade på sociala medier, gungade den nervösa mamman och dotterduon båda med sitt rakade hår när de tittade på kameran i ett ömt ögonblick.

michael o'neill danielle lloyd

'Willow fick mig att göra det för att det var dags att släppa MEN MEN ... mina 50 -tal är på väg att bli gudomligt upplysta med detta skjul', delade Jada vid sidan av snapet.

På Willows sida lade den 20-åriga sångaren till: 'en gåva är ren när den ges från hjärtat till rätt person vid rätt tidpunkt och på rätt plats, och när vi inte förväntar oss något i gengäld.'



Jada och Willow ser otroliga ut när de poserar för en söt familjeknapp

Jada och Willow ser otroliga ut när de poserar för en söt familjeknapp (Bild: INSTAGRAM)

Will Smith och Jada Pinkett Smith

Will och Jada har varit gifta sedan 1997 (Bild: Getty Images)



Självklart har både Jada och Willow överdämpats med komplimanger när fans flockades för att dela med sig av sin uppskattning av det underbara nya utseendet.

'Skön. Det visar bara det vackra ansiktet och de själfulla ögonen mer framträdande ', skrev en följare.

kandidater till europeiska val i mitt område

'Helt fantastisk. Jag har funderat på att göra det här i så många år ... kanske måste hoppa på det också! skrev en annan.

En tredje tillade: 'Det heliga kvinnliga i dig är helt vackert. Hon uttrycker sig själv till det heliga. Du är gudomlig.'

Jadas senaste förvandling kom strax efter att tvåbarns mamma uppriktigt talade om sitt tidigare missbruk av droger och alkohol och tillade att hon var ett & mirakel mirakel & apos; att leva.

När han talade om att övervinna sina missbruk, kom Jada ihåg det ögonblick hon bestämde sig för att bli kall kalkon och ge upp dryck och droger.

På tal om hennes show, Facebook Watch's Red Table Talk , Sa Jada att hon hade en hälsorädd när hon filmade Nutty Professor 1996 och lovade att vända hennes liv.

kim anderson stevie nicks

'Jag gick till jobbet högt och det var en dålig mängd extas', förklarade hon på programmet.

”Och jag svimmade och sa till alla att jag måste ha haft gamla mediciner i en vitaminflaska.

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith har haft många olika frisyrer tidigare (Bild: Getty Images för SiriusXM)

andy ruiz jr viktminskning

Men jag ska berätta vad jag gjorde. Jag fick mitt a ** tillsammans och satte mig på den uppsättningen. Det var sista gången. '

På senare tid har hennes förhållande till Will fått fokus efter att det framkommit att hon hade en affär med sångaren August Alsina.

Will och Jada sa att de befann sig mitt i en privat separation vid den tiden, så det betraktades inte som & fusk & apos; eftersom deras äktenskap faktiskt var över när Jada kopplade till den 28-årige musiker.

*Frank erbjuder konfidentiell råd om droger och missbruk (e -post frank@talktofrank.com , meddelande 82111 eller ring 0300 123 6600) eller NHS har information om hur du får hjälp.

Se Även: